Prima imagine cu farurile noului Nissan Qashqai: noua generație se lansează în 18 februarie

de Paul Cosma
Vineri, 05.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a publicat o imagine-teaser pentru noua generație Qashqai și anunță că prezentarea oficială va avea loc în data de 18 februarie.

La sfârșitul lui 2020, Nissan a publicat primele imagini și informații tehnice despre noua generație Qashqai. Constructorul japonez a oferit atunci și primele imagini cu interiorul noului SUV. 

Niponii continuă campania de marketing cu o imagine-teaser care oferă o primă idee legată de designul exterior al noii generații Qashqai. 

Referitor la motorizări, Nissan a anunțat deja că unitatea clasică pe benzină de 1.3 litri integrează un sistem mild-hybrid de 12 volți și va fi oferită în două versiuni de putere: 140 CP și 158 CP.

Cele două versiuni vor avea fie o cutie manuală cu 6 trepte, fie o transmisie automată CVT (doar pentru cea cu 158 de cai). Cuplul motor este cuprins între 240 și 270 Nm. Tracțiunea integrală va fi disponibilă exclusiv pe versiunea cu CVT și 158 CP. 

Noul Qashqai va avea în premieră pe piața europeană și o versiune cu sistemul e-Power. Aceasta va fi bazată pe motorul de 1.5 litri și va dezvolta 190 de cai putere și un cuplu de 330 Nm.

Tracțiunea integrală nu este disponibilă în acest caz. Constructorul japonez subliniază că vânzările cu versiunea e-Power vor începe în 2022. 

Prezentarea oficială a noului Nissan Qashqai va avea loc în data de 18 februarie, în cadrul unui eveniment online.

Via Nissan

Comentarii (7)

  • Johnny
    Inovatia este sistemul mild hibrid si tableta?
    13 1
  • Edikkk
    Ruşinos.... fără versiunea hibridă de succes din Japonia - Nissan E-power de pe Nissan Note

    doar manuale stick cu 3 pedale ca în 1890 şi un CVT care este renumit cu probleme...

    şi atunci degeaba faruri noi, dar înăuntru aceleaşi lucruri vechi
    4 28
  • Edem Radulescu
    Exact ce vedeti acum pe Nissan,exact asta o sa apara pe Dacia Duster in urmatorii doi ani,Duster-ul hibrid doar ca mult mai ieftin.@FanelkkkManuale ca-n 1890? Poate te-ai saturat sa schimbi cu mana viteza de la caruta si ....cal,esti de inteles pana la un punct.
    18 4
  • Edikkk
    Edem Radulescu sau alte nume anagramate

    ştim că tot dvs dle Inexo sunteţi

    Ne-am dat seama, şi când acuzaţi că alţii scriu cu mai multe alias, că ar fi aceeaşi persoană (şi nu este adevărat) că de fapt dvs faceţi aşa ceva

    Nu mai faceţi, scrieți doar cu inexo, ne-am prins deja, ok?
    4 22
  • Forneti Sandu
    Draga fanelkkk,v-ati dat seama cine?Care voi? Nu prea esti perspicace,aia e,mergem inainte ca inainte era mai bine.
    11 7
  • inexorabil
    Ediche Ridiche, dacă mai speram (undeva în străfundurile mele) să depistez, în privinţa ta, măcar o moleculă de inteligenţă, ei bine, această prea firavă speranţă mi-ai spulberat-o astăzi! Definitiv şi irevocabil.

    Ce logică de zigot: orice apare aici contestând “electricele” (sau “autonomele” ) “trebuie” să poarte semnătura “psihopatului site-ului”, recte subsemnatul. Nu, tati, voi, e-trepidaţii, încă nu realizaţi că aveţi (tot mai) MULŢI oponenţi! Care sunt extrem de bine individualizaţi!! Spre deosebire de voi, care parcă aţi împărţi acelaşi creier (şi acela gelatinos) – de pildă, nu degeaba ţi se zice ACEdikkk (îmi revendic paternitatea termenului).
    12 9
  • Va fi un Pathfinder mai mititel?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru