Nissan profită de Black Friday și lansează oferte speciale pentru Qashqai în România

de Tiberiu Safta
Vineri, 25.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan dă drumul unei campanii speciale cu ocazia Black Friday și lansează oferte speciale pentru SUV-ul Qashqai în România. Ofertele sunt valabile până la 1 decembrie.

Nissan lansează o campanie specială de Black Friday prin care le pune la dispoziție clienților din România oferte speciale pentru modelul Qashqai. În perioada 25 noiembrie – 1 decembrie, Nissan Qashqai este disponibil la un preț de pornire de 33.290 de euro cu TVA inclus. Cei care cumpără modelul prin programul Rabla beneficiază de o reducere de 3000 de euro.

Pentru oferta de Black Friday din acest an, Nissan pune la dispoziție echiparea N-Connecta alături un motor micro-hibrid de 158 de cai putere, cu o serie de dotări din fabrică, precum: faruri LED automate, jante de 18 inch, sistem multimedia NissanConnect cu ecran de 12.3 inch, iluminare ambientală, climă automată pe două zone, senzor de ploaie, scaune încălzite și cu reglaj electric pentru cel al șoferului și volan încălzit.

Din ofertă fac parte și sisteme de siguranță avansate ca: frânare de urgență automată, cruise control adaptiv, recunoașterea pietonilor și bicicliștilor, avertizare unghi mort, păstrarea benzii de circulație și un sistem de apelare de urgență.

Pe lângă lista generoasă de dotări, Nissan oferă și un set de anvelope de iarnă cadou.

Așa după cum am precizat, oferta este valabilă începând de azi până la 1 decembrie. Lista cu ofertele de Black Friday poate fi accesată aici.

via Nissan

Comentarii (5)

  • De la TV-uri si telefoane, avem Black Friday la masini… de bine ce merg vânzările.
    9 5
  • Mircea Badea
    in primul rand de ce ai conduce un popandau/suv? e bad karma din vietile anterioare?
    iar in rest...maxim 15 mii face..
    5 11
  • izi
    0 6
  • Moama da urâtă mai e.
    Generația anterioară era chiar misto
    3 1
  • Enigmatrix
    @Nsrei.
    Aceasta e părerea dvs. cum că această mașină e urâtă.O respect.Nu am ce să comentez.
    Personal consider această mașină cu un design reușit.Mai mult, am făcut și test drive.Totul este într-un mare fel.E ce trebuie.(Minus prețul cam piperat,plus un motor mai potent raportat la greutatea ei)
    La Salonul auto am fost special să văd Toyota Corolla Cross.Acea mașină v-a plăcut la interior?Mie unul, nu.Stiu veți spune că are un consum fenomenal pe oraș.Eu unul nu-mi doresc așa interior nedemn de anul 2022-2023.
    Nu doresc să intru în tamponări verbale cu dvs, așa că vă doresc sănătate maximă.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru