Scenic

Luni, 26 Februarie | Premii auto

Renault Scenic E-Tech este Mașina Anului 2024 în Europa

Noul Renault Scenic electric a câștigat titlul de Mașina Anului 2024 în Europa. Câștigătorul concursului anual a fost anunțat la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 31 August 2023 | Modele noi

Imagine nouă cu viitorul Renault Scenic E-Tech, un crossover electric

Renault a publicat o imagine sugestivă nouă cu viitorul Scenic E-Tech, un nou crossover electric. Noul model va fi prezentat la începutul lui septembrie, alături de alte modele noi din gama constructorului francez.
Luni, 09 Mai 2022 | Industrie

Renault ar fi eliminat monovolumul Scenic din Europa

Potrivit celor mai recente informații, Renault Scenic nu ar mai fi disponibil pentru comandă în Europa. Aceeași soartă va avea, din câte se pare, și varianta Grand Scenic.
Vineri, 14 Mai 2021 | Industrie

Renault pensionează actualele Scenic și Espace, dar denumirile vor fi folosite pentru alte modele

Potrivit celor mai recente informații, Renault va păstra denumirile Scenic și Espace, dar le va folosi pe cu totul alte modele decât cele din prezent. Spre exemplu, Scenic ar putea fi denumit un viitor SUV electric, cu 7 locuri, al francezilor.
Sambata, 06 Iunie 2020 | Modele noi

Renault confirmă că SUV-ul Koleos va primi o nouă generație: modelul va avea și o versiune electrificată

Renault a confirmat că pregătește o nouă generație pentru SUV-ul Koleos după ce a renunțat la planurile pentru înlocuirea acestuia, iar modelul va primi cel puțin o versiune electrificată.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Renault va închide 4 fabrici din Franța și va elimina 5 modele din gamă

Renault se pregătește să închidă 4 fabrici din Franța și să elimine până la 5 modele din gamă, într-un efort major de reducere a costurilor, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa internațională. Aceste măsuri ar putea fi însă evitate, în condițiile în care Renault ar fi obținut un împrumut garantat de stat de 5 miliarde de euro.
Joi, 14 Mai 2020 | Industrie

Reducerea costurilor: Renault ar putea renunța la modelele Talisman, Espace și Scenic, pentru a lansa mai multe SUV-uri

Renault va renunța la modele precum Talisman, Espace și Scenic, pentru a se concentra pe lansarea mai multor SUV-uri, potrivit surselor apropiate de constructorul francez. Renault ar urma să anunțe în curând un program de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii 3 ani.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va lansa în 2022 un SUV bazat pe conceptul Nissan Ariya, dar renunță la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman

Renault va prezenta în 2022 un SUV bazat pe conceptul Ariya al partenerilor de Alianță de la Nissan și a decis să renunțe la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 24 Mai 2016 | PARIS 2016

Șapte locuri lifestyle: noul Renault Grand Scenic este mașina de familie prin excelență, dar nu va fi adus în România

Renault a oferit astăzi primele imagini cu noua generație Grand Scenic, monovolumul său compact plus cu șapte locuri. Acesta preia liniile și caracterul lui Scenic 4, dar plusează cu spațiu și două locuri suplimentare.
Joi, 03 Martie 2016 | GENEVA 2016

Noul Renault Scenic vine cu jante de 20 de inch în echiparea standard. Renault: "Este ultima șansă pentru a vinde monovolume"

Designerul-șef al celor de la Renault susține că aspectul lifestyle pe care-l are noul Scenic este principalul avantaj al acestui model în fața declinului apăsat a acestui segment în Europa.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE. Noul Renault Scenic pășește agale pentru împrospătarea gamei franceze

Noua generație Renault Scenic este principala noutate a constructorului francez la Salonul Auto de la Geneva. Acesta împrospătează gama cu o serie de schimbări preluate de la Espace.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Renault Scenic şi Grand Scenic au primit un facelift

Renault le-a aplicat lui Scenic şi Grand Scenic un facelift. Versiunile restilizate ale celor două monovolume vor debuta în ianuarie 2012.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Septembrie 2011 | Industrie

Renault vrea să reinventeze marca Alpine

Pe lângă anunţul legat de intenţiile de înfiinţare a mărcii de nişă Alpine, cei de la Renault au dezvăluit faptul că Megane şi Scenic vor primi un facelift în următorul an, iar înlocuitorul lui Laguna debutează în termen de trei ani.
Vineri, 22 Iulie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini ale lui Renault Scenic facelift

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului lui Renault Scenic facelift.
Luni, 20 Decembrie 2010 | General

Renault a produs patru milioane de unităţi Scenic

Primul monovolum de clasă compactă din lume aniversează patru milioane de unităţi fabricate. Acesta este Renault Scenic, ajuns la cea de-a treia generaţie.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

Franţa: Dacia Sandero este pe locul al şaselea la vânzări în iulie

Dacia şi Volkswagen au fost singurii constructori străini care s-au infiltrat în primele 12 locuri ale clasamentului vânzărilor din iulie în Franţa.
Joi, 17 Septembrie 2009 | Intern

Renault a lansat Megane break si noul Scenic in Romania

Renault Megane Sport Tourer si noua gama Scenic au fost lansate in Romania. Modelele pleaca de la 15.100, respectiv 15.899 de euro, insa oferta de lansare le scade preturile cu inca 1400 de euro pentru fiecare.
Vineri, 07 August 2009 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le stiai despre... Renault

Stiati ca Renault este constructorul care a creat primul sedan si primul hatchback din lume? Acestea, plus multe alte lucruri interesante, in noul episod al seriei "Stiati ca..."
Marti, 02 Iunie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a dezvaluit noul 5008

Peugeot a dezvaluit noul sau MPV compact intitulat 5008. Modelul 5008 preia design-ul si motorizarile lui 3008 si va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 22 Aprilie 2009 | General

Modelele Renault au primit eticheta verde ADAC pentru 2008

Renault sarbatoreste cel de-al treilea an in care modelele sale au primit eticheta verde ADAC pentru calitate si fiabilitate.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Nissan, Citroen, Opel, Peugeot, VW, Romania, Salon Auto, Geneva
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru