FOTO EXCLUSIV*: Primele imagini ale lui Renault Scenic facelift

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 22.07.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale prototipului lui Renault Scenic facelift.

Renault pregăteşte un facelift pentru Scenic, monovolumul său compact. Având în vedere camuflajul gros aplicat prototipului surprins de fotografii de la Carpix, ne aşteptăm la o serie de modificări de ordin estetic şi nu numai. Singura modificare vizibilă este la nivelul barei de protecţie faţă, care a primit un set de fante de aerisire cu un aspect diferit şi dimensiuni mai mari, iar blocurile optice au o formă schimbată.

O altă modificare notabilă sunt barele montate pe plafon, menite să ajute clienţii la amararea obiectelor voluminoase pe care vor să le transporte. Actuala generaţie nu este echipată cu asemenea bare, deci noul Scenic va fi ceva mai practic pentru cei care transportă bagaje şi pe plafon. Debutul noului model va avea loc la Salonul Auto de la Paris din 2012, spun unele surse.

În prezent, Renault Scenic este oferit în compania a două motorizări şi două niveluri de echipare pe piaţa din ţara noastră. Cel mai ieftin Renault Scenic costă 17.100 de euro în România cu tot cu TVA, în timp ce versiunea de echipare de top, acompaniată de motorului 1.5 dCi de 110 CP, pleacă de la 20.600 de euro cu TVA inclus.

*Fotografiile ataşate acestui articol sunt publicate de Automarket în exclusivitate în România printr-un contract semnat cu o companie specializată din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul României fară acordul Automarket.ro este strict interzisă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru