Imagine nouă cu viitorul Renault Scenic E-Tech, un crossover electric

de Tiberiu Safta
Joi, 31.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat o imagine sugestivă nouă cu viitorul Scenic E-Tech, un nou crossover electric. Noul model va fi prezentat la începutul lui septembrie, alături de alte modele noi din gama constructorului francez.

După ce am văzut mai multe imagini oficiale cu noul model ascuns sub camuflaj, noul Renault Scenic E-Tech este la doar câteva zile distanță de a fi lansat oficial. Prezentarea noului model va avea loc în cadrul Salonului Auto de la München din Germania. Cu această ocazie, constructorul francez ne oferă o nouă imagine sugestivă cu viitorul model.

Începând din această toamnă, Renault Scenic va fi reinventat într-un crossover, după mai bine de 25 de ani de la debutul monovolumului cu același nume. Noua imagine ne arată puțin din partea din față, acolo unde putem vedea puțin din aspectul farurilor, dar și semnătura luminoasă a acestora.

Noul Renault Scenic E-Tech va fi dezvăluit oficial în 4 septembrie. Totodată, Renault mai confirmă și prezentarea noii generații Grand Kangoo, care va avea loc la o zi după lansarea lui Scenic E-Tech.

via Renault

Comentarii (2)

  • Nissan
    Renault:)))))))))))))
    1 2
  • Acum,Renault Scenic 2023,4470 m???KO!!!
    .........................2016,4635 m!!!..............
    si in tara prostilor !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru