Revine Renault Scenic: primele imagini cu viitorul model electric

de Alexandru Monenciu
Joi, 13.07.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a publicat o serie de imagini cu viitorul Scenic E-Tech, acoperit desigur de camuflaj. Modelul cu zero emisii va debuta în 4 septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Munchen.

Anul trecut, Renault prezenta la Paris conceptul Scenic Vision. Evenimentul a avut loc în cadrul summit-ului ChangeNow, la care am participat și noi. Tot acolo am avut un prim contact cu acest concept.

Renault Scenic Vision anunța un viitor model cu zero emisii, de segment C. Acum, acesta apare într-o serie de imagini surprinse în timpul testelor pe drumurile din Europa. Numele său este Scenic E-Tech Electric.

Este primul vehicul de serie care înglobează noua strategie de sustenabilitate a constructorului din Hexagon și al doilea model electric din segmentul C, anunțat în planul strategic Renaulution.

Vehiculele de pre-serie, care vor fi testate pe drumurile din Europa, au fost fabricate la ElectriCity din Douai. Modelul de camuflaj este semnat de Renault Design.

În ceea ce privește debutul, noul Renault Scenic E-Tech Electric va fi prezentat oficial în 4 septembrie, cu ocazia IAA Mobility Munchen.

via Renault

Comentarii (5)

  • Omu’
    Îmi place direcția în care se îndreaptă Renault. Iar viitorul Renault 5 cred că va fi foarte bine vândut, dacă prețul va fi unul decent.
    2 1
  • Banditos
    Pretul nu va fi decent din punctul nostru de vedere, al cumparatorului. Dar va fi in linie cu preturile generale ale electricelor din aceeasi clasa.
    3 1
  • Asta nu mai e camuflaj ci este un vinyl wrap artistic.
    Ceea ce e smecher. Concept carul e direct pe strazi.
    1 1
  • @Banditos
    Preturile alea generala, caum urla de foame si se plang ca nu au vanzari.
    Cand un Peugeot e208 costa cat tesla 3, si tot nu are dotarile de la Tesla, e buba plina de puroi cu preturile astea "generale"
    Ne miram de ce vinde Tesla ca painea calda.
    De aia! Lumea vede si din fericire se pare ca multi inca mai au un creier functional.
    Vaz zilnic sau la vreo 2-3 zile Tesla pe strazi, si nici o alta electrica in acelasi timp. Ah ba da, mai vad tigaia aia de Dongfeng Nanobox (Dacia Spring) . Aia sunt prosti facuti gramada. Masina de 9000 euro, ei o cumpara cu 22.000 euro. Ah, masina veche de rabla, care trebuia sa fie beneficiul cumparatorului, o fura renault din bugetul de stat. ;)
    1 2
  • Lucian
    Dupa ce Megane a devenit masina de oras prin electrificare, vine si randul masinii de familie si de vacante, Renault Scenic, sa faca acelasi lucru, sa fie "upgradata" la statutul de masina de oras...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru