Renault Scenic

Sambata, 06 Iunie | Modele noi

Renault confirmă că SUV-ul Koleos va primi o nouă generație: modelul va avea și o versiune electrificată

Renault a confirmat că pregătește o nouă generație pentru SUV-ul Koleos după ce a renunțat la planurile pentru înlocuirea acestuia, iar modelul va primi cel puțin o versiune electrificată.
Vineri, 24 Aprilie | Modele noi

Informații neoficiale: Renault va lansa în 2022 un SUV bazat pe conceptul Nissan Ariya, dar renunță la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman

Renault va prezenta în 2022 un SUV bazat pe conceptul Ariya al partenerilor de Alianță de la Nissan și a decis să renunțe la înlocuirea modelelor Koleos și Talisman, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 07 Iunie 2019 | Modele noi

Renault Kadjar ar putea rămâne doar cu motoare pe benzină din 2020: francezii intenționează să renunțe la versiunile diesel

Renault intenționează să elimine în 2020 versiunile diesel ale SUV-ului Kadjar, care ar urma astfel să fie disponibil doar motorul pe benzină de 1.3 litri, potrivit unor informații neoficiale din presa franceză.
Joi, 04 Octombrie 2018 | Modele noi

Viitorul lui Renault Scenic este incert: francezii analizează dacă să continue dezvoltarea monovolumului

Renault analizează în prezent dacă merită sau nu să continue dezvoltarea lui Scenic și Grand Scenic cu o nouă generație, în contextul în care vânzările monovolumelor sunt în scădere.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Industrie

Renault îmbunătățește gama de motoare diesel: francezii introduc două unități Blue dCi de 1.7 și 2.0 litri de până la 200 CP

Renault actualizează gama de motoare diesel Blue dCi cu două unități care respectă noile norme de emisii. Propulsorul de 1.7 litri are până la 150 CP, în timp ce versiunea de 2.0 litri ajunge până la 200 CP.
Luni, 10 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault Scenic Hybrid Assist devine primul model micro-hibrid al francezilor

Renault Scenic și Grand Scenic sunt deja disponibile în versiuni micro-hibride pe piața din Marea Britanie. Ambele modele beneficiază de o baterie de capacitatea redusă care ajută la accelerare.
Marti, 24 Mai 2016 | PARIS 2016

Șapte locuri lifestyle: noul Renault Grand Scenic este mașina de familie prin excelență, dar nu va fi adus în România

Renault a oferit astăzi primele imagini cu noua generație Grand Scenic, monovolumul său compact plus cu șapte locuri. Acesta preia liniile și caracterul lui Scenic 4, dar plusează cu spațiu și două locuri suplimentare.
Luni, 14 Martie 2016 | Economic

Nissan Qashqai și Audi Q3 au tras după ei segmentul european al SUV-urilor în anul 2015

Segmentul SUV-urilor a continuat să crească și în 2015, ajutat de cererea mare pentru modele ca Nissan Qashqai, Audi Q3, Renault Captur și Volvo XC60.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE. Noul Renault Scenic pășește agale pentru împrospătarea gamei franceze

Noua generație Renault Scenic este principala noutate a constructorului francez la Salonul Auto de la Geneva. Acesta împrospătează gama cu o serie de schimbări preluate de la Espace.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO: Imagini și informații oficiale cu noul Renault Scenic

Renault a publicat informații oficiale și o primă imagine a noului Scenic, monovolumul popular ajuns acum la a patra generație. Debutul public se va consemna la Salonul de la Geneva.
Vineri, 12 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Renault continuă ofensiva: după Megane și Talisman, vine și Scenic

Cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de la introducerea primului Scenic, Renault va dezvălui generația cu numărul patru. Ea va fi prezentată publicului la începutul lunii martie.
Marti, 13 August 2013 | Intern

Preţuri Renault Grand Scenic facelift în România: start de la 19.096 euro

Renault a anunţat preţurile în România ale lui Grand Scenic Facelift şi Scenic XMOD. Monovolumul compact al francezilor pleacă de la 19.096 euro cu TVA inclus în versiunea 1.2 TCe, fără oferte speciale. Scenic XMOD pleacă de la 24.561 euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Renault Scenic XMOD, infuzia de dinamism în gama Scenic

Renault Scenic a primit la Geneva o versiune crossover numită XMOD. Aceasta a fost expusă în "prima linie" a standului pentru a atrage cât mai mulţi vizitatori.
Luni, 04 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Renault Scenic şi Grand Scenic au primit un nou facelift

Francezii de la Renault au aplicat un facelift în gama lor de monovolume compacte. Astfel, Scenic şi Grand Scenic au primit o restilizare şi un "frate" crossover, numit Scenic XMOD.
Miercuri, 30 Noiembrie 2011 | Modele noi

Renault Scenic şi Grand Scenic au primit un facelift

Renault le-a aplicat lui Scenic şi Grand Scenic un facelift. Versiunile restilizate ale celor două monovolume vor debuta în ianuarie 2012.
Luni, 20 Decembrie 2010 | General

Renault a produs patru milioane de unităţi Scenic

Primul monovolum de clasă compactă din lume aniversează patru milioane de unităţi fabricate. Acesta este Renault Scenic, ajuns la cea de-a treia generaţie.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Industrie

Citroen retrage din producţie veteranul Xsara Picasso

După 11 ani de activitate, Citroen retrage din producţia de serie monovolumul Xsara Picasso. Modelul francez a totalizat de-a lungul vieţii peste 1.7 milioane de comenzi.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

Franţa: Dacia Sandero este pe locul al şaselea la vânzări în iulie

Dacia şi Volkswagen au fost singurii constructori străini care s-au infiltrat în primele 12 locuri ale clasamentului vânzărilor din iulie în Franţa.
Miercuri, 30 Iunie 2010 | Industrie

Renault rechemă în service 700.000 de unităţi Scenic

Renault a anunţat rechemare în service a aproximativ 700.000 de unităţi ale vechii generaţii Scenic, din cauza unor probleme de funcţionare a frânei automate de parcare.
Luni, 17 Mai 2010 | Autoipoteze

Skoda va lansa în 2013 un rival pentru Renault Scenic

Skoda intenţionează să debuteze în 2013 şi pe segmentul monovolumelor medii. Cehii vor dezvolta un model nou în gamă, bazat pe Touran, capabil să se bată cu Renault Scenic şi Ford C-Max.

Tag-uri similare

Renault Scenic, Renault TCe, Renault dCi, editie speciala Renault Scenic, Renault Scenic Dinamique, Renault Scenic EleGO
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru