Prima imagine cu un viitor SUV electric Mitsubishi, bazat pe Renault Scenic E-Tech

de Tiberiu Safta
Vineri, 15.12.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi a publicat o imagine sugestivă cu un viitor SUV electric. Acesta va avea la bază platforma lui Renault Scenic E-Tech.

Constructorul japonez a anunțat că va lansa două modele noi destinate exclusiv pieței europene în viitorul apropiat. Așa cum este cazul noilor modele lansate recent, în speță ASX și Colt, cele două modele vor avea la bază o platformă dezvoltată de Renault.

Unul dintre noile modele va fi un SUV electric. Pentru asta, Mitsubishi ne oferă o primă imagine teaser cu viitorul model, încă nebotezat. La baza acestuia se va afla platforma CMF-EV, pe care este bazat Renault Scenic E-Tech. De altfel, imaginea oficială sugerează chiar că noul SUV al niponilor ar putea fi aproape identic la nivel vizual cu modelul francez.

Imaginea arată doar silueta noului model, foarte apropiată de cea a lui Scenic E-Tech, precum și puțin din semnăturile luminoase LED ale farurilor și stopurilor.

Mitsubishi nu a oferit mai multe detalii tehnice despre noul model. Știm doar că lansarea oficială va avea loc în 2025. Între timp, cel de-al doilea viitor model al mărcii nipone ar urma să fie bazat pe Renault Austral.

via Mitsubishi, Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru