Renault TCe

Joi, 01 Noiembrie 2012 | Feature

TOP 10: Vedetele downsize

Downsizing. Este termenul cheie după care se ghidează constructorii auto la capitolul cilindree motor. Capacităţi cilindrice mici, doi sau trei cilindri şi un sistem turbo mic. Aceasta este în mare reţeta aplicată deja de constructorii importanţi pentru producţia unor motoare mici, dar foarte performante.
Joi, 05 Ianuarie 2012 | Modele noi

Viitorul Renault Clio va fi schimbat dramatic

Viitoarea generaţie a lui Clio va avea un interior de calitate superioară şi un aspect mai atrăgător. Francezii vor să facă maşina "mai germană".
Vineri, 12 August 2011 | Modele noi

Noul Renault Clio va avea un "benzinar" de 0.9 litri şi 85 de cai

Noua generaţie Clio va beneficia de noi motoare cu trei cilindri. Primul va fi o unitate pe benzină de 0.9 litri şi 85 de cai putere. În 2014 va sosi şi un diesel de 1.2 litri şi 98 de cai.
Marti, 17 August 2010 | Autoipoteze

Prima ipoteză de design a viitorului Renault Megane facelift

Jurnaliştii francezi de la AutoPlus au realizat prima imagine digitală a viitorului Megane facelift, aşteptat să debuteze oficial la sfârşitul anului viitor.
Joi, 29 Aprilie 2010 | Modele noi

Renault Scenic primeste vesiunea speciala EleGO

Renault cauta sa diversifice oferta pentru Scenic cu o editie speciala, botezata EleGO, care propune o serie de modificari estetice minore si o lista de dotari imbogatita.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Modele noi

Renault Megane TCe 130 CP este disponibil in Romania

Renault a lansat un motor pe benzina in gama Megane. Acesta dezvolta 130 de cai putere si devine cel mai puternic din oferta modelului compact francez.

Tag-uri similare

Renault Megane, TCe, Renault TCe, Megane TCe 130
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru