Renault Scenic

Luni, 20 Decembrie 2010 | General

Renault a produs patru milioane de unităţi Scenic

Primul monovolum de clasă compactă din lume aniversează patru milioane de unităţi fabricate. Acesta este Renault Scenic, ajuns la cea de-a treia generaţie.
Marti, 14 Septembrie 2010 | Industrie

Citroen retrage din producţie veteranul Xsara Picasso

După 11 ani de activitate, Citroen retrage din producţia de serie monovolumul Xsara Picasso. Modelul francez a totalizat de-a lungul vieţii peste 1.7 milioane de comenzi.
Joi, 05 August 2010 | Industrie

Franţa: Dacia Sandero este pe locul al şaselea la vânzări în iulie

Dacia şi Volkswagen au fost singurii constructori străini care s-au infiltrat în primele 12 locuri ale clasamentului vânzărilor din iulie în Franţa.
Miercuri, 30 Iunie 2010 | Industrie

Renault rechemă în service 700.000 de unităţi Scenic

Renault a anunţat rechemare în service a aproximativ 700.000 de unităţi ale vechii generaţii Scenic, din cauza unor probleme de funcţionare a frânei automate de parcare.
Luni, 17 Mai 2010 | Autoipoteze

Skoda va lansa în 2013 un rival pentru Renault Scenic

Skoda intenţionează să debuteze în 2013 şi pe segmentul monovolumelor medii. Cehii vor dezvolta un model nou în gamă, bazat pe Touran, capabil să se bată cu Renault Scenic şi Ford C-Max.
Joi, 29 Aprilie 2010 | Modele noi

Renault Scenic primeste vesiunea speciala EleGO

Renault cauta sa diversifice oferta pentru Scenic cu o editie speciala, botezata EleGO, care propune o serie de modificari estetice minore si o lista de dotari imbogatita.

Tag-uri similare

Renault Scenic, Renault TCe, Renault dCi, editie speciala Renault Scenic, Renault Scenic Dinamique, Renault Scenic EleGO
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru