Renault pensionează actualele Scenic și Espace, dar denumirile vor fi folosite pentru alte modele

de Alexandru Monenciu
Vineri, 14.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, Renault va păstra denumirile Scenic și Espace, dar le va folosi pe cu totul alte modele decât cele din prezent. Spre exemplu, Scenic ar putea fi denumit un viitor SUV electric, cu 7 locuri, al francezilor.

Renault a lansat modelul Espace în 1984, fiind considerat printre primele monovolume contemporane. În 1996, constructorul francez de automobile a prezentat lumii întregi monovolumul compact Scenic, un adevărat pionier al acestui segment.

Potrivit italienilor de la Autoblog.it, producătorul din Hexagon se pregătește să pensioneze cele două modele. Denumirile vor fi, însă, păstrate în portofoliu, urmând să fie folosite pentru alte modele.

Spre exemplu, versiunea cu șapte locuri și ampatament lung a viitorului Megane (anunțat de conceptul Megane eVision, lansat anul trecut), ar putea fi denumit Scenic. Debutul este programat fie pentru 2022, fie pentru 2023, și va fi oferit doar cu un sistem de propulsie E-Tech Electric.

În ceea ce privește denumirea Espace, aceasta ar putea fi folosită pentru versiunea de transport persoane a lui Traffic. Pe piața europeană, viitorul Renault Espace se zvonește că va concura cu Mercedes-Benz Clasa V și Volkswagen Multivan.

via Autoblog.it

Comentarii (3)

  • Cat e pensia?
    7 2
  • Bugetaru'
    Cat e pensia speciala?
    2 3
  • Pacat de Espace in forma (inca) actuala. Este o alternativa la toate SUV-urile de pe piata, facuta cu stil si gust. Nu am absolut nimic cu SUV-uri dar parca toti merg catre o gama in care toate masinile sunt la fel. Espace este ( era) diferit.
    13 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru