Renault Espace

Marti, 28 Martie | Modele noi

Am văzut pe viu noul Renault Espace și am aflat cum s-a transformat monovolumul în SUV

Am fost în mare secret la Paris pentru a asista la schimbarea radicală a celebrului Renault Espace. Acum vorbim despre un SUV, pe care l-am detaliat mai jos și pe care vă invităm să-l descoperiți în VIDEO-ul nostru de la lansarea internațională.
Vineri, 14 Mai 2021 | Industrie

Renault pensionează actualele Scenic și Espace, dar denumirile vor fi folosite pentru alte modele

Potrivit celor mai recente informații, Renault va păstra denumirile Scenic și Espace, dar le va folosi pe cu totul alte modele decât cele din prezent. Spre exemplu, Scenic ar putea fi denumit un viitor SUV electric, cu 7 locuri, al francezilor.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault a prezentat Espace facelift: modelul producătorului francez va fi echipat cu tehnologii noi și motorizări îmbunătățite

Renault Espace facelift propune un exterior cu mici modificări estetice, un interior plin cu tehnologii moderne și o mulțime de sisteme de siguranță. Gama de motorizări include un propulsor pe benzină și două unități diesel.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Modele noi

Renault Espace facelift va primi un design modern și motoare noi: lansarea ar putea avea loc în septembrie

Monovolumul Renault Espace va primi în toamna acestui an un facelift cu un design mai modern și o gamă nouă de motoare.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Industrie

Renault îmbunătățește gama de motoare diesel: francezii introduc două unități Blue dCi de 1.7 și 2.0 litri de până la 200 CP

Renault actualizează gama de motoare diesel Blue dCi cu două unități care respectă noile norme de emisii. Propulsorul de 1.7 litri are până la 150 CP, în timp ce versiunea de 2.0 litri ajunge până la 200 CP.
Sambata, 01 Iulie 2017 | Modele noi

Cine a zis că mașinile de familie sunt plictisitoare? Renault Espace primește motorul noului Alpine A110

Renault a operat o serie de modificări în gama actualului Espace din dorința de a-l face mai atrăgător. Monovolumul primește și motorul pe benzină al coupe-ului Alpine.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Ghosn despre noua față a vârfului de gamă Renault: "Noul Espace e un crossover în care te simți ca-ntr-un monovolum. Asta vrea publicul"

Noua generație Renault Espace a atras atenția presei și a publicului la Paris, iar CEO-ul alianței Renault-Nissan a explicat jurnaliștilor care au fost ideile de la baza cărora s-a pornit în schimbarea radicală prin care a trecut modelul francez.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Renault Espace își schimbă complet profilul și devine un crossover de familie

Noul Espace este una dintre premierele importante aduse de Renault la Salonul Auto de la Paris. Modificat din monovolum în crossover, Espace devine modelul-reper al calității în gama Renault.
Vineri, 04 Iulie 2014 | Tehnologie

Renault şi Nissan vor dezvolta trei platforme comune pentru toate modelele lor

renault şi Nissan vor lucra împreună la dezvoltarea a trei platforme comune. Ele vor fi destinate vehiculelor mici, medii şi mari. primul model aşteptat să utilizeze una dintre cele trei realizări este viitorul Renault Espace.
Joi, 03 Iulie 2014 | Industrie

Renault Espace va primi platforma lui Qashqai în 2015

Francezii de la Renault vor folosi platforma modulară a lui Qashqai şi X-Trail pentru următoarea generaţie a lui Espace. Cu ajutorul acestei platforme, concernul franco-japonez a reuşi deja să-şi mărească economiile cu 7%.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 02 Mai 2014 | Feature

Maşini de poveste: 30 de ani de Renault Espace

Un automobil care a reuşit să inventeze o nouă nişă în lumea auto. Renault Espace este primul monovolum european, un stil de caroserie care a convins mulți clienți din vestul Europei și a devenit un "must-have" pentru familiile numeroase.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Initiale Paris, surpriza francezilor pentru Salonul de la Frankfurt

Francezii de la Renault vin la Frankfurt cu conceptul Initiale Paris. Acesta anticipează viitorul Espace şi prezintă o nouă latură a limbajului de design al mărcii.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Renault vrea să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover

Laurens van den Acker, şeful de design al Renault, intenţionează să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover cu design de SUV, pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Marti, 28 August 2012 | Modele noi

Renault pregăteşte patru modele de top pentru a se bate cu PSA

Arnaud Montebourg, ministrul francez al dezvoltării industriale, a declarat că Renault se pregăteşte să lanseze în următorii ani patru modele de top.
Duminica, 24 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Espace a primit un facelift minimalist

Renault a prezentat câteva imagini cu cea mai recentă versiune a monovolumului Espace. Cel mai mare model din gama Renault a primit un facelift minimalist al cărui element central este un calandru nou.
Marti, 15 Mai 2012 | Modele noi

Renault Espace facelift - primele imagini oficiale

Renault a preferat să aducă în scenă un nou facelift pentru Espace, până când noua generaţie va fi gata. Modelul se adaptează noii filosofii de design a francezilor.
Luni, 01 Noiembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Renault Espace facelift se prezintă

Renault i-a aplicat lui Espace un facelift care va debuta în 2011. Acesta include lumini de poziţie cu LED-uri, motoare Euro 5 şi materiale noi.
Miercuri, 20 Octombrie 2010 | Video

VIDEO: O reclamă ingenioasă pentru Renault Espace

Renault încearcă să folosească o abordare diferită pentru promovarea modelului Espace. Familistul beneficiază de o reclamă care ilustrează suprafaţa vitrată impresionantă.

Tag-uri similare

Renault Espace, Renault Espace suprafaţa vitrata, video reclama Renault Espace
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru