Cine a zis că mașinile de familie sunt plictisitoare? Renault Espace primește motorul noului Alpine A110

de Bogdan Mirică
Sambata, 01.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a operat o serie de modificări în gama actualului Espace din dorința de a-l face mai atrăgător. Monovolumul primește și motorul pe benzină al coupe-ului Alpine.

Chiar dacă SUV-urile sunt la mare căutare, însăși gama Renault fiind asaltată în ultimii ani de nume precum Koleos, Kadjar și Captur facelift, francezii nu uită de ceea ce i-a consacrat: monovolumele.

Espace, care a încercat să combine spațiul unui MPV de mari dimensiuni cu garda la sol înălțată a unui crossover, a fost lansat în 2015 și se pare că acum este gata să primească o serie de îmbunătățiri menite să-l mențină proaspăt în opțiunile publicului european.

Versiunea 2017 a actualului Renault Espace vine disponibilă cu o nouă culoare de caroserie, Titanium Grey, și cu două noi opțiuni de jante de 18 și 19 inch. Interiorul primește scaune față ventilate, o nouă tapițerie din piele Gradded Sable Grey și iluminare cu LED. Nu lipsește nici cea mai nouă versiune a sistemului multimedia Renault R-Link 2, care permite acum conexiuni Apple CarPlay sau Android Auto, precum și niște aplicații create special de Renault.

Esential 225 de cai putere oferă noul motor instalat pe Renault Espace.
Pentru cei cu posibilități materiale nelimitate, Renault oferă și o versiune Executive, care înlocuiește cele două banchete spate cu numai două scaune mari, despărțite de o consolă centrală.

Noutăți importante și sub capotă, acolo unde Renault le face o surpriză fanilor săi: motorul Energy TCe de 1.8 litri, regăsit și pe coupe-ul sportiv A110 a nou lansatului brand Alpine.

Acesta nu livrează 252 de cai putere asemeni coupe-ului, mulțumindu-se cu doar 225 și un cuplu motor de 300 Nm.

Oferit exclusiv cu o transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC, motorul asigură o accelerație de la 0 la 100 de km/h în doar 7.6 secunde. Consumul mediu este de 6.8 litri/100 de km, iar emisiile de 152 g/km.

Comentarii (6)

  • Mai bine ar pune si pe Talisman
    4 1
  • Si consum? cu galeata? Tot la turci facut?
    11 23
  • Pai scrie acolo consumul. Deci ar trebui sa scoata undeva la 10 in oras, ceea ce e decent.
    17 6
  • Mi se pare foarte potrivit motorul pentru masina asta; 1.8 cmc nu-i nici foarte mic sa duca lipsa de putere la drum intins, dar nici foarte mare sa consume mult - 6.8% e chiar competitiv. Iar pentru trolul de mai sus: Espace n-a fost niciodata facut altundeva, DECAT in Franta.
    15 1
  • @joe...aceeasi intrebare: si tu, tot la turci ai fost facut?

    ca si Scenic si acest Espace arata asa cum trebuie sa arate o masina din clasa ei...
    22 6
  • Stai linistit. Tu esti mai troll DECAT el. Motorul asta va creste pretul si mai mult, in conditiile in care Espace nu e disponibil pe prea multe piete si nici pretul nu e chiar mic. La peste 40000 de euro cat ar fi o configuratie de genul asta, gasesti alternative premium din clasa medie, care se preteaza cel putin la fel de bine la drumuri lungi, precum un Espace. Da, nu arata la fel de impozant. Dar compenseaza cu altele.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru