Renault Espace facelift

Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault a prezentat Espace facelift: modelul producătorului francez va fi echipat cu tehnologii noi și motorizări îmbunătățite

Renault Espace facelift propune un exterior cu mici modificări estetice, un interior plin cu tehnologii moderne și o mulțime de sisteme de siguranță. Gama de motorizări include un propulsor pe benzină și două unități diesel.
Sambata, 01 Iulie 2017 | Modele noi

Cine a zis că mașinile de familie sunt plictisitoare? Renault Espace primește motorul noului Alpine A110

Renault a operat o serie de modificări în gama actualului Espace din dorința de a-l face mai atrăgător. Monovolumul primește și motorul pe benzină al coupe-ului Alpine.
Duminica, 24 Iunie 2012 | Modele noi

Renault Espace a primit un facelift minimalist

Renault a prezentat câteva imagini cu cea mai recentă versiune a monovolumului Espace. Cel mai mare model din gama Renault a primit un facelift minimalist al cărui element central este un calandru nou.
Marti, 15 Mai 2012 | Modele noi

Renault Espace facelift - primele imagini oficiale

Renault a preferat să aducă în scenă un nou facelift pentru Espace, până când noua generaţie va fi gata. Modelul se adaptează noii filosofii de design a francezilor.
Luni, 01 Noiembrie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Renault Espace facelift se prezintă

Renault i-a aplicat lui Espace un facelift care va debuta în 2011. Acesta include lumini de poziţie cu LED-uri, motoare Euro 5 şi materiale noi.

Tag-uri similare

Renault, modele noi Renault, Renault Espace, Renault Espace facelift, Espace facelift, Renault Grand Espace, Renault Grand Espace facelift
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru