OFICIAL: Renault Espace facelift se prezintă

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 01.11.2010
Renault i-a aplicat lui Espace un facelift care va debuta în 2011. Acesta include lumini de poziţie cu LED-uri, motoare Euro 5 şi materiale noi.

Generaţia 2011 a lui Renault Espace vine cu un facelift minor. Monovolumul franţuzesc primeşte un set de LED-uri pentru luminile de poziţie de zi, motoare Euro 5 şi diverse echipamente şi materiale noi la interior. Debutul în reprezentanţe va avea loc în luna ianuarie, iar primul salon auto din Europa care va găzdui acest model va fi cel de la Geneva. Versiunea cu ampatament mărit a lui Espace primeşte aceleaşi modificări şi va fi construită după aceleaşi considerente.

Espace va primi şi o nouă nuanţă de exterior – Pearl Blue, alături de două modele noi de jante de aliaj de 17 inch – Eptius şi Novadis. Interiorul lui Espace a primit un set de ornamente noi, navigaţie Carminat TomTom şi posibilităţi mai extinse în ceea ce priveşte tapiţeria. Practic, consola centrală a fost preluată de la Grand Scenic pe partea de navigaţie, în timp ce elementele lui Espace au fost adaptate la noile ornamente şi materiale. Opţional, clienţii pot comanda DVD-uri montate în tetierele locurilor din faţă şi un plafon panoramic din sticlă.

Motoarele lui Espace dezvoltă 150 şi 175 CP şi vin în configuraţia 2.0 dCi. Versiunea de 175 CP a propulsorului vine alături de o cutie de viteze automată cu şase rapoarte, în timp ce unitatea de 150 CP este oferită în standard alături de o transmisie manuală cu şase rapoarte.

Toate versiunile de motorizare vin în standard cu filtru activ de particule şi respectă normele Euro 5. Emisiile de CO2 au fost reduse cu 18 grame pe kilometru pentru motorul de 150 CP, iar unitatea de 175 CP emite doar 189 de grame de CO2 pe kilometru în compania unei transmisii automate.

Via | Renault

Comentarii (6)

  • frumos interior !
    mai ales fotoliile alea
    13 2
  • pfa aoleu
    Urat e frateee...
    Ce-i cu montantii aia fata ? e cumva barca cu motor

    Concureaza cu Multipla
    4 11
  • Foarte bine arata Espace! Chiar este un model care isi merita toti banii!
    13 2
  • Zici ca exteriorul l-au facut cu barda, coicanu si altele.
    2 14
  • 175 cp pentru 2.0 diesel
    felicitari , nu credeam ca va depasi cei 85 cp/l diesel stabiliti de grupul VW ( pe 2.0 TDi 170 cp )

    respect
    8 1
  • don'basile
    Renault Espace - monovolum de referinta
    Pentru cei care nu stiu, din 1984 Renault Espace a dictat standardele pe segment, fiind primul monovolum din lume. As spune ca merita respect. Oricum cei care aleg un monovolum pun pe primul plan latura practica, iar aici Espace e rege. Actuala generatie se face din 2002, deci designul e la nivelul acelor ani. Urmatoarea generatie cred ca va fi cu adevarat spectaculoasa. O piatra de hotar pt toti "tinerii" mai obraznici din segment
    15 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru