Renault Espace facelift va primi un design modern și motoare noi: lansarea ar putea avea loc în septembrie

de Daniel Popescu
Luni, 14.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Monovolumul Renault Espace va primi în toamna acestui an un facelift cu un design mai modern și o gamă nouă de motoare.

Renault pregătește lansarea unui facelift pentru Espace, unul dintre primele monovolume de pe piață, iar modelul este deja testat de constructorul francez inclusiv pe zăpadă în apropierea Cercului Polar.

Din punct de vedere al designului, noutățile vor fi subtile, însă vor ajuta monovolumului să aibă o estetică mai modernă datorită unei noi semnături LED pentru faruri și a îmbunătățirilor aduse barelor de protecție din față și spate.

De asemenea, Espace ar putea primi la interior o nouă versiune a sistemului de infotainment, care va include și compatibilitate cu Android Auto și Apple CarPlay. De asemenea, sunt așteptate și noi sisteme de siguranță activă, însă cele mai importante noutăți vor fi sub capotă.

Potrivit unor informații neoficiale, gama de motoare diesel de pe Renault Espace va fi îmbunătățită prin introducerea noilor unități Blue dCi, inclusiv o versiune de 1.7 litri și 150 CP. În plus, motorul diesel de 2.0 litri va fi disponibil într-o versiune de 160 CP și cuplu de 360 Nm, dar și într-o variantă de 200 CP și cuplu de 400 Nm.

Fanii propulsoarelor pe benzină vor putea alege în continuare unitatea de 1.8 litri și 225 CP dezvoltată de Alpine, cu deosebirea că aceasta include acum și un filtru de particule pentru a respecta noul standard de emisii WLTP.

Renault Espace facelift este așteptat pe piața europeană în toamna acestui an, iar prezentarea oficială va avea loc cel mai probabil cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Via Carscoops

Comentarii (3)

  • doar interiorul l-as schimba. Din temelii.

    Masina arata foarte bine fiind cu adevarat un mijloc de locomotie care cadreaza foarte bine cu zonele urbane (mai ales cele din...Franta) dar si pe autostrada unde parca domina peisajul.
    6 2
  • Costel
    ii fain ca nu is vandute la noi
    ii lucizi renault romania
    0 8
  • Ce să se vândă la noi? Nu ați văzut ce prețuri au? Se bat cot la cot cu e Klasse!

    Acum recunosc, arată și bine!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru