Masini electrice Nissan

Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Industrie

Versiunile electrice ale lui Nissan Juke și Qashqai vor fi produse în Marea Britanie

Potrivit celor mai recente informații, Nissan va produce versiunile electrice ale modelelor Juke și Qashqai la uzina din Sunderland, Marea Britanie.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre versiunea de serie a conceptului Nissan Ariya: SUV-ul electric va avea autonomie de aproape 500 de kilometri

SUV-ul electric pe care Nissan îl dezvolta pe baza conceptului Airya va avea o autonomie de aproape 500 de kilometri, potrivit unor informații neoficiale. Prezentarea oficială este programată în 2021.
Luni, 16 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan confirmă planurile pentru gama de SUV-uri: noile generații Qashqai și X-Trail și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya vor fi lansate în 18 luni

Noua generație Nissan X-Trail va fi prezentată până în vara anului 2020, în timp ce noul Qashqai va fi dezvăluit în septembrie 2020. De asemenea, japonezii vor lansa și un SUV electric bazat pe conceptul Ariya cel târziu în 2021.
Joi, 05 Decembrie 2019 | Modele noi

Nissan ar putea lansa o versiune de serie pentru conceptul Ariya: SUV-ul electric va costa cel puțin 50.000 de euro

Nissan intenționează să lanseze o versiune de serie pentru conceptul Ariya care să coste cel puțin 50.000 de euro, ca parte a planurilor de a lupta cu producătorii premium de SUV-uri electrice, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modele noi

Nissan va lansa un SUV electric în octombrie: modelul ar putea fi bazat pe conceptul IMx

Nissan va lansa la Salonul Auto de la Tokyo din luna octombrie un SUV electric care ar putea fi bazat pe conceptul IMx din urmă cu doi ani.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Modele noi

Nissan a început livrările pentru Leaf e+: ediția limitată a modelului electric cu autonomie de 385 de kilometri a primit deja 8.000 de comenzi

Nissan a anunțat startul livrărilor pentru Leaf e+, versiunea cu autonomie extinsă la 385 de kilometri a modelului său electric, care a primit deja peste 8.000 de comenzi de la începutul acestui an.
Marti, 22 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf rămâne cea mai vândută mașină electrică în Europa: peste 40.000 de unități în 2018

Nissan Leaf a fost cea mai vândută mașină electrică din Europa în 2018 cu peste 40.000 de unități. De asemenea, Leaf a fost cea mai vândută mașină în Norvegia, indiferent de tipul de propulsie.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Modele noi

Nissan Leaf e+ Limited Edition: noua versiune are motor de 217 CP și autonomie de 385 km, dar este limitată la 5.000 de unități

Nissan Leaf a primit o ediție limitată numită e+ care oferă o autonomie de 385 de kilometri și un motor electric de 217 CP, însă aceasta va fi comercializată în Europa în numai 5.000 de unități.
Joi, 20 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan va prezenta un nou model în ianuarie: japonezii ar putea lansa versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf

Nissan a anunțat că va prezenta un nou model la târgul de tehnologie CES, iar presa internațională speculează că japonezii vor lansa Leaf E-Plus, versiunea cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre Nissan Leaf E-Plus: versiunea de performanță a electricei va avea baterie de 60 kWh și 200 de cai putere

Nissan Leaf E-Plus va avea o baterie de 60 kWh care se va putea încărca cu până la 100 kW și un motor electric care va genera echivalentul a 200 de cai putere. Prezentarea va avea loc în ianuarie, iar modelul va fi disponibil în Europa din luna mai.
Miercuri, 09 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan trasează strategia pentru viitoarele modele electrice: "Punctul comun va fi spațiul generos la interior"

Nissan susține că punctul comun al celor 8 modele electrice pe care le va lansa în următorii ani va fi reprezentat de spațiul generos de la interior, în timp ce designul exterior va fi diferit în funcție de segment.
Luni, 05 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Nissan dezvăluie planurile pentru 2022: japonezii vor lansa 6 modele electrice, dintre care două sub brandul Infiniti

Nissan a confirmat că va lansa 6 modele electrice în următorii 5 ani, dintre care două sub brandul Infiniti, ca parte a planurilor comune cu partenerii de alianță de la Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Ianuarie 2018 | Industrie

Sărbătoare în Japonia: mașina electrică Nissan Leaf s-a vândut în 300.000 de unități la nivel global de la lansarea din 2010

Nissan sărbătorește comercializarea a 300.000 de unități ale modelului electric Leaf de la lansarea inițială din 2010. Noua generație va fi disponibilă începând din luna ianuarie.
Joi, 26 Octombrie 2017 | Economic

Noua generație Nissan Leaf amenință supremația lui Renault Zoe în Europa: 3.500 de unități vândute în prima lună de la lansare

Noua generație Nissan Leaf s-a vândut în peste 3.500 de unități în Europa în prima lună de la lansare, cu mult peste media de 2.600 de unități înregistrată lunar de Renault Zoe pe segmentul mașinilor electrice.
Miercuri, 18 Octombrie 2017 | Concepte

Primul teaser pentru SUV-ul electric Nissan: lansarea conceptului este programată în 25 octombrie

Nissan a publicat primul teaser pentru conceptul SUV-ulu electric pe care îl va dezvălui la sfârșitul lunii octombrie și care va fi lansat în versiune de serie în 2019.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf va avea un frate mai mare: japonezii vor dezvălui în octombrie un SUV electric care va fi disponibil din 2019

Nissan va prezenta luna viitoare un SUV electric dezvoltat pe aceeași platformă ca noua generație Leaf care va fi disponibil la vânzare începând din 2019.
Miercuri, 23 August 2017 | Masini electrice si hibride

Nissan Leaf primește un nou teaser: stopurile noii generații, dezvăluite înainte de lansarea din septembrie

Nissan a publicat încă o imagine teaser pentru noua generație a modelului electric Leaf, care evidențiază forma blocurilor optice spate.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

Detalii proaspete despre Nissan Leaf: noua generație va avea 147 CP și un acumulator de 40 kWh

Noua generație Nissan Leaf va avea un motor electric de 147 de cai putere și un cuplu de 320 Nm, în timp ce acumulatorul va fi de 40 kWh, potrivit unor specificații tehnice neoficiale.
Luni, 07 August 2017 | Masini electrice si hibride

Nissan va extinde gama de modele electrice: Terra va fi un SUV construit pe platforma noului Leaf

Nissan a înregistrat numele Terra pentru un SUV electric care va fi dezvoltat pe platforma noii generații Leaf, eveniment care va marca extinderea gamei de modele electrice a constructorului japonez.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Masini electrice si hibride

Cea mai vândută mașină electrică devine semi-autonomă: noul Nissan Leaf se va parca singur (VIDEO)

Noua generație Nissan Leaf va include funcția ProPilot Park, care va permite mașinii să se parcheze singură în orice situație pe baza datelor furnizate de camerele video.

Tag-uri similare

masini electrice, vehicule electrice, Nissan Qashqai, Qashqai, noutati Nissan, masini electrice Nissan, vehicule electrice Nissan, Nissan Qashqai electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru