Masini electrice Nissan

Luni, 22 Mai 2017 | Masini electrice si hibride

Nissan pregăteşte un concept de SUV electric: Vmotion 3.0 va prefaţa lansarea unui model de serie

Nissan a confirmat că va prezenta în acest an un concept de SUV electric cu nume de cod Vmotion 3.0 care va anticipa lansarea unui nou model electric în gamă.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | Masini electrice si hibride

Renault şi Nissan anunţă o nouă ofensiva electrică: "Vom lansa multe maşini noi cu preţuri mai mici şi baterii mai bune"

Alianţa Renault Nissan a vândut 400.000 de maşini electrice la nivel global şi susţine că pregăteşte un nou val de modele cu preţuri mai mici şi autonomii mai bune.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Cel mai tare din parcarea cu electrice: Nissan a vândut 75.000 de maşini electrice în Europa

Nissan a ajuns la 75.000 de maşini electrice vândute în Europa, în special datorită modelului Leaf, în timp ce vânzările globale au trecut de pragul de 260.000 de unităţi.
Luni, 26 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Extindere de gamă: Nissan ar putea lansa o maşină electrică subcompactă pe platforma lui Renault Zoe

Nissan este interesată să lanseze un model electric subcompact pe platforma lui Renault Zoe prin care să completeze gama inaugurată de Leaf.
Duminica, 21 August 2016 | Masini electrice si hibride

Nissan are gânduri mari pentru conceptul Bladeglider: o sportivă electrică poate intra în producţia de serie în 2020

Nissan consideră că în 2020 vor exista motive pentru lansarea unui model sportiv integral electric. Conceptul neconvenţional Bladeglider ar putea reprezenta o sursă de inspiraţie.
Luni, 27 Iunie 2016 | Tehnologie

Nissan calcă pe urmele lui Volt și Ampera: range extender pentru un model electric compact şi pilotaj autonom pe o bandă

Nissan va lansa până în martie 2017 două noi tehnologii în gama sa: un range extender pentru un model nou compact şi o funcţie de pilotaj autonom pe o singură bandă. Ambele vor fi disponibile iniţial doar în Japonia.
Luni, 23 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să scoată firele din ecuația mașinilor electrice: un nou sistem de încărcare inductivă

Nissan vrea să ducă tehnologia încărcării inductive pentru mașinile electrice la următorul nivel. Constructorul nipon are în lucru un sistem capabil să încarce fără fir un acumulator de mașină electrică într-o noapte.
Vineri, 18 Octombrie 2013 | Modele noi

Nissan nu exclude posibilitatea unei versiuni electrice a lui Qashqai

Următorul Nissan Qashqai ar putea fi oferit şi într-o versiune electrică. Însă, această versiune nu este o prioritate pentru constructorul japonez.

Tag-uri similare

masini electrice, vehicule electrice, Nissan Qashqai, Qashqai, noutati Nissan, masini electrice Nissan, vehicule electrice Nissan, Nissan Qashqai electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru