Nissan pregăteşte un concept de SUV electric: Vmotion 3.0 va prefaţa lansarea unui model de serie

de Daniel Popescu
Luni, 22.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a confirmat că va prezenta în acest an un concept de SUV electric cu nume de cod Vmotion 3.0 care va anticipa lansarea unui nou model electric în gamă.

Nissan Leaf este cea mai vândută maşină electrică din lume, iar constructorul japonez pregăteşte deja o nouă generaţie care va beneficia, printre altele, de o autonomie îmbunătăţită.

Creşterea în popularitate a SUV-urilor determină însă producătorul să se gândească inclusiv la un model din acest segment.

Prin vocea lui Daniele Schillaci, şeful diviziei de maşini electrice a niponilor, Nissan a confirmat că va prezenta în acest an un concept care a primit numele de cod Vmotion 3.0. Ulterior, acesta va fi dezvoltat în versiune de serie şi va intra în gama drept un SUV electric. "Cu siguranţă ne concentrăm atenţia pe un SUV electric, pentru că este în ADN-ul nostru. Acest SUV va include cele mai importante noutăţi ale diviziei Nissan Intelligent Mobility", a precizat Schillaci.

Divizia Nissan Intelligent Mobility include nu numai tehnologiile pentru maşini electrice, ci şi cele referitoare la conectivitate şi funcţii autonome. Anterior, Nissan a cochetat cu ideea unui model sportiv electric, însă aparent va pune în prim-plan noul SUV datorită popularităţii în creştere a acestui segment.

Via MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru