Nissan a început producția noului Juke la uzina din Sunderland: vânzările vor debuta în noiembrie pe unele piețe europene

de Paul Cosma
Joi, 10.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a anunțat startul producției pentru noul Juke, care va fi asamblat la uzina din Sunderland, după o investiție de 100 de milioane de lire sterline. Producătorul a transmis că vânzările noului Nissan Juke vor începe în noiembrie pe unele piețe europene.

La începutul lunii septembrie, Nissan a publicat primele imagini și detalii oficiale referitoare la noua generație Juke. SUV-ul producătorului nipon a fost lansat în urmă cu aproximativ 10 ani, iar, în toată această perioadă, circa un milion de unități au fost comercializate în Europa.

Niponii au anunțat acum startul producției pentru noul Nissan Juke la Sunderland. Uzina britanică este singura care va produce noul Juke, în urma unei investiții de 100 de milioane de lire sterline

Noua generație Nissan Juke a fost dezvoltată exclusiv în Marea Britanie, iar 70% din producția de la Sunderland va fi destinată piețelor europene.

Japonezii au anunțat că vânzările lui Juke vor începe, pe unele piețe europene, de la sfârșitul lunii noiembrie.

Via Nissan

Comentarii (2)

  • inexorabil
    Vai, cum așa? Nu-i mai bagă-n sperieți "bau-bau" Brexit?

    "Producție destinată piețelor europene". Nimic mai firesc! Odată cu Brexit, bătrânul continent va reveni la polaritatea consacrată: Imperiul German vs. Imperiul Britanic (chiar dacă, oficialmente, nu se numesc așa). Războiul se va desfășura însă doar pe plan politic --- raporturile economice vor urma calea recomandată: condiții impuse reciproc de cele două Puteri, la loc de cinste figurând taxele vamale.
    8 10
  • care brexit? te-ai uitat la prea multe filme video cu base&iohanis..
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru