Feedback

Sărbătoare la Nissan: japonezii au produs exemplarul Juke cu numărul 1.000.000 la fabrica din Sunderland

Publicat Marti, 17.07.2018
de Paul Cosma
Comenteaza 1
Sărbătoare la Nissan: japonezii au produs exemplarul Juke cu numărul 1.000.000 la fabrica din Sunderland - Poza 1
Nissan a anunțat că a produs un milion de exemplare ale SUV-ului Juke la fabrica sa din Sunderland, la 8 ani de la apariția pe piață a acestui model.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sărbătoare la fabrica Nissan din Sunderland, după ce japonezii au atins o bornă importantă în producția uzinei lor britanice.

Nissan Juke a ajuns la o producție de un milion de exemplare, la 8 ani de la lansarea pe piață a SUV-ului compact. În medie, la fiecare 105 secunde un exemplar Juke iese pe poarta fabricii Nissan din Sunderland.

Juke este al patrulea model al constructorului japonez care depășește această bornă importantă a producției. Peste 3 milioane de unități Qashqai au fost deja livrate de uzina de la Sunderland, urmate de alte 2.4 milioane pentru Micra și 1.5 milioane de exemplare pentru Nissan Primera.

Potrivit japonezilor, Juke s-a bucurat de succes la vânzări în 2017, reușind să ajungă în posesia a 95.000 de clienți din Europa.

Via Nissan


Comentarii (1)

  • Rudolf D.
    Tot comentam eu ca masinile electrice sunt urate. Va rog sa ma scuzati. M-am inselat.
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru