Uzina

Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Industrie

Ineos confirmă achiziția fabricii Mercedes din Franța: producția modelului Grenadier va începe anul viitor

Britanicii de la Ineos au bătut palma cu Daimler pentru achiziția fabricii Mercedes din Hambach (Franța), acolo unde anul viitor va începe producția modelului Grenadier. Conform înțelegerii, Ineos va continua să producă modelul electric Smart EQ Fortwo în cadrul uzinei franceze.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Industrie

Sărbătoare la BMW: 5 milioane de mașini asamblate în uzina din Spartanburg, SUA

Uzina BMW din Spartanburg a asamblat 5 milioane de mașini în cei peste 25 de ani de la inaugurare. Cu excepția modelelor X1 și X2, fabrica BMW din SUA produce toată gama de SUV-uri.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Industrie

Video: cum arată uzina Tesla din China, unde americanii produc Model 3 pentru piața locală

Tesla a publicat un clip video în care prezintă detalii inedite despre uzina pe care o deține în China, acolo unde produce Model 3 pentru piața locală de la sfârșitul anului trecut.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Industrie

Tesla vrea să reia producția în SUA în 4 mai: angajații care nu pot lucra de acasă nu vor mai fi plătiți

Tesla a anunțat că nu va mai plăti salariile angajaților care nu pot lucra de acasă pe perioada în care producția este oprită. Americanii speră ca producția să fie reluată în 4 mai.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

O nouă amânare: Volkswagen va decide până la finalul anului dacă va construi noua sa fabrică în Turcia

Grupul Volkswagen va decide până la finalul anului dacă va construi noua sa fabrică în Turcia, a anunţat producătorul auto german după reuniunea Consiliului de Supervizare. Decizia fusese amânată și în luna octombrie.
Marti, 19 Martie 2019 | Industrie

Mercedes va construi un SUV Maybach la uzina din Alabama: platformă de GLS și preț estimat la 170.000 de euro

Mercedes plănuiește să construiască un SUV Maybach la uzina americană din Alabama, modelul urmând să fie disponibil pe mai multe piețe globale. Potrivit unor surse din companie, SUV-ul Maybach va folosi noua platfomă a lui GLS și va avea un preț de circa 170.000 de euro.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler va concedia “temporar” peste 3.000 de angajați în Italia: grupul pregătește uzina Mirafiori pentru producția de mașini electrice

Grupul Fiat-Chrysler va concedia mai mult de jumătate din angajații săi de la uzina Mirafiori din Torino, într-un proces de restructurare a fabricii care se pregătește să producă în curând mașini electrice. Potrivit FCA, cei 3.245 de angajați vor fi “disponibilizați temporar” până când fabrica va fi din nou gata de lucru.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Industrie

Confirmare oficială: primul model electric de la Aston Martin se va numi Rapide E și va fi produs în Țara Galilor din 2019

Aston Martin a anunțat că fabrica sa din St Athan, Țara Galilor, va deveni un adevărat “centru al electrificării”. Din 2019, aici va fi produs primul model electric de la Aston Martin, numele confirmat fiind Rapide E. Tot aici vor fi construite și modelele brandului Lagonda.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Economic

Grupul Volkswagen a deschis o nouă fabrică în China: uzina va produce anual 300.000 de SUV-uri Audi și Volkswagen

Grupul Volkswagen a anunțat deschiderea unei fabrici în nordul Chinei pentru extinderea producției sale de SUV-uri. Uzina din Tianjin va produce anual circa 300.000 de mașini sub brandurile Volkswagen și Audi.
Marti, 17 Iulie 2018 | Industrie

Sărbătoare la Nissan: japonezii au produs exemplarul Juke cu numărul 1.000.000 la fabrica din Sunderland

Nissan a anunțat că a produs un milion de exemplare ale SUV-ului Juke la fabrica sa din Sunderland, la 8 ani de la apariția pe piață a acestui model.
Sambata, 20 Ianuarie 2018 | Industrie

Cerere ridicată pentru Citroen Berlingo și Peugeot Partner: francezii măresc producția celor două modele la uzina din Portugalia

Grupul PSA a anunțat mărirea echipei de producție la fabrica sa din Mangualde, Portugalia, ca să facă față cererii ridicate pentru modelele produse acolo, respectiv Citroen Berlingo și Peugeot Partner.
Joi, 18 Ianuarie 2018 | Intern

Uzină de subansamble auto la Craiova: nemții de la Wielputz Automotive vor produce componente cu 500 de angajați

Compania germană Wielputz Automotive va construi o uzină de subansamble auto la Craiova unde va produce componente pentru Volkswagen, Mercedes sau Ford cu 500 de angajați.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Iulie 2016 | General

Cicatricile Războiului: geniștii au dezamorsat o bombă de 250 de kilograme găsită sub fabrica VW din Wolfsburg

Transformată în uzină militară în timpul celui de-al doilea Război Mondial, fabrica Volkswagen din Wolfsburg a fost un obiectiv strategic și țintă a atacurilor aeriene ale americanilor. Iar unele bombe sunt încă găsite neexplodate aici.
Sambata, 10 Decembrie 2011 | Industrie

Uzina BMW din Leipzig a produs un milion de automobile

Uzina BMW din Leipzig a fabricat modelul cu numărul 1.000.000. Este vorba de un BMW 116d ce a ieșit de pe linia de asamblare pe 9 decembrie.
Sambata, 23 Iulie 2011 | Industrie

Audi vrea o uzină în Mexic

Rupert Stadler, directorul executiv Audi, vrea să câştige şi mai mult din piaţa auto pe care SUA o oferă, motiv pentru care se gândeşte la ianugurarea unei uzine în Mexic.
Duminica, 23 Mai 2010 | Economic

Land Rover a produs 200.000 de exemplare Freelander 2

Land Rover Freelander 2 a ajuns la 200.000 de exemplare asamblate în trei ani de la introducerea în producţia de serie a modelului.
Sambata, 08 Mai 2010 | General

Primul exemplar Aston Martin Rapide a parasit uzina din Austria

Primul exemplar Aston Martin Rapide a parasit fabrica din Austria. Oficialii companiei au declarat ca in urmatoarele saptamani modelul va putea fi admirat in showroom-urile din 34 de tari.
Duminica, 02 Mai 2010 | General

Seat implineste 60 de ani de la infiintare

Seat (Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo) implineste in luna mai 60 de ani de la infiintare.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | Economic

Opel a produs 200.000 de exemplare Insignia

Opel Insignia, castigatorul premiului Masina Anului 2009 in Europa, a ajuns la exemplarul cu numarul 200.000.
Sambata, 27 Martie 2010 | Economic

Toyota va inchide uzinele din Franta si Marea Britanie pentru cateva zile

Toyota va inchide uzinele din Franta pentru o perioada de patru zile, iar in Marea Britanie angajatii grupului nipon vor sta acasa timp de cinci zile.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru