Uzina

Miercuri, 22 Februarie 2023 | Industrie

Uzina Seat din Spania va produce modele electrice pentru Grupul Volkswagen

Uzina Seat din Martorell, Spania, marchează 3 decenii de la inaugurare. Cu această ocazie, constructorul de automobile anunță că va produce aici modele cu zero emisii pentru Grupul Volkswagen.
Luni, 30 Ianuarie 2023 | Industrie

OFICIAL: A doua generație Toyota C-HR va fi produsă în Turcia

Constructorul nipon de automobile anunță că va construi a doua generație C-HR la uzina din Sakarya, Turcia. Tot aici, Toyota va inaugura o linie de asamblare a bateriilor pentru modelele plug-in hybrid.
Marti, 27 Decembrie 2022 | Industrie

Covid-19 pune bețe în roțile Tesla: a fost suspendată din nou producția uzinei din Shanghai

Tesla anunță că a suspendat oficial producția de mașini la uzina din Shanghai. Activitatea uzinei a fost oprită din cauza noului val de COVID-19, iar aceasta va rămâne închisă până în 1 ianuarie.
Luni, 07 Noiembrie 2022 | Industrie

Am vizitat uzina Ford Otosan din Turcia, noul părinte al fabricii de automobile de la Craiova

Alături de alți jurnaliști români, am avut ocazia să vizităm una dintre uzinele Ford Otosan din Turcia și să aflăm, de la reprezentanți de rang înalt, mai multe despre noul părinte al fabricii de automobile de la Craiova și despre planurile sale de viitor.
Joi, 20 Octombrie 2022 | Industrie

BMW va investi 1.7 miliarde de dolari în SUA. 6 modele electrice construite aici până în 2030

Constructorul german de automobile va investi 1.7 miliarde de dolari în SUA. Totodată, până în 2030, BMW anunță că va construi în această țară cel puțin 6 modele cu zero emisii.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Intern

Dacia: 3 milioane de motoare TCe produse la uzina din Mioveni

Constructorul de la Mioveni anunță că a asamblat 3 milioane de motoare TCe în cadrul departamentului Motoare al Uzinei Mecanice și de Șasiuri.
Luni, 29 August 2022 | Industrie

Mai multe uzine Stellantis din Europa, închise temporar din cauza crizei de semiconductori

Stellantis a fost nevoit să oprească temporar activitatea mai multor uzine importante din Europa. Fabricile din Zaragoza, Spania și Sauchaux, Franța, unde sunt construite modele Opel, Citroen și Peugeot au fost oprite din cauza crizei de semiconductori.
Vineri, 26 August 2022 | Masini electrice si hibride

Noul Mercedes-Benz EQS SUV a intrat în producție. Este asamblat în SUA

Constructorul german de automobile anunță intrarea în producție a noului model cu zero emisii EQS SUV. Acesta este asamblat la uzina din Alabama, Statele Unite ale Americii.
Vineri, 01 Iulie 2022 | Intern

Ford Craiova devine Ford Otosan Craiova: investiție de 490 de milioane de euro

Uzina Ford de la Craiova devine, oficial, Ford Otosan Craiova, după ce transferul de proprietate a fost finalizat. Totodată, se anunță o investiție de 490 de milioane de euro, implementată în următorii trei ani.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Industrie

Vecinii maghiari mai securizează un contract auto: Audi investește 301 milioane de euro în motoarele electrice

Audi va investi 301 milioane de euro în producția de motoare electrice la uzina din Gyor, Ungaria. Unitățile de propulsie vor fi utilizate de toate modelele Grupului Volkswagen dezvoltate pe arhitectura MEB.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Industrie

Opel și DS vor produce mașini în Italia

Potrivit celor mai recente informații, Opel și DS vor produce, în premieră, mașini în Italia, la uzina din Melfi. Fabrica are o capacitate de producție de peste 400.000 de unități anual.
Vineri, 11 Martie 2022 | Industrie

Uzina Suzuki din Ungaria suspendă exporturile către Rusia și Ucraina

Constructorul japonez de automobile anunță că uzina pe care o are în Ungaria suspendă exporturile către Rusia și Ucraina. Suzuki livrează anual aproximativ 10.000 de mașini către cele două țări.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 10 Noiembrie 2021 | Industrie

Pe lângă tradiționalele Skoda, Cehia va produce și noul Toyota Yaris

Constructorul japonez de automobile anunță startul producției noului Yaris la uzina din Kolin, Cehia. Modelul nipon este asamblat și la fabrica din Franța.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Industrie

Ineos confirmă achiziția fabricii Mercedes din Franța: producția modelului Grenadier va începe anul viitor

Britanicii de la Ineos au bătut palma cu Daimler pentru achiziția fabricii Mercedes din Hambach (Franța), acolo unde anul viitor va începe producția modelului Grenadier. Conform înțelegerii, Ineos va continua să producă modelul electric Smart EQ Fortwo în cadrul uzinei franceze.
Vineri, 12 Iunie 2020 | Industrie

Sărbătoare la BMW: 5 milioane de mașini asamblate în uzina din Spartanburg, SUA

Uzina BMW din Spartanburg a asamblat 5 milioane de mașini în cei peste 25 de ani de la inaugurare. Cu excepția modelelor X1 și X2, fabrica BMW din SUA produce toată gama de SUV-uri.
Joi, 09 Aprilie 2020 | Industrie

Video: cum arată uzina Tesla din China, unde americanii produc Model 3 pentru piața locală

Tesla a publicat un clip video în care prezintă detalii inedite despre uzina pe care o deține în China, acolo unde produce Model 3 pentru piața locală de la sfârșitul anului trecut.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Industrie

Tesla vrea să reia producția în SUA în 4 mai: angajații care nu pot lucra de acasă nu vor mai fi plătiți

Tesla a anunțat că nu va mai plăti salariile angajaților care nu pot lucra de acasă pe perioada în care producția este oprită. Americanii speră ca producția să fie reluată în 4 mai.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Industrie

O nouă amânare: Volkswagen va decide până la finalul anului dacă va construi noua sa fabrică în Turcia

Grupul Volkswagen va decide până la finalul anului dacă va construi noua sa fabrică în Turcia, a anunţat producătorul auto german după reuniunea Consiliului de Supervizare. Decizia fusese amânată și în luna octombrie.
Marti, 19 Martie 2019 | Industrie

Mercedes va construi un SUV Maybach la uzina din Alabama: platformă de GLS și preț estimat la 170.000 de euro

Mercedes plănuiește să construiască un SUV Maybach la uzina americană din Alabama, modelul urmând să fie disponibil pe mai multe piețe globale. Potrivit unor surse din companie, SUV-ul Maybach va folosi noua platfomă a lui GLS și va avea un preț de circa 170.000 de euro.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler va concedia “temporar” peste 3.000 de angajați în Italia: grupul pregătește uzina Mirafiori pentru producția de mașini electrice

Grupul Fiat-Chrysler va concedia mai mult de jumătate din angajații săi de la uzina Mirafiori din Torino, într-un proces de restructurare a fabricii care se pregătește să producă în curând mașini electrice. Potrivit FCA, cei 3.245 de angajați vor fi “disponibilizați temporar” până când fabrica va fi din nou gata de lucru.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Dacia, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru