Infiniti va prezenta un crossover bazat pe Nissan Juke

de Sebastian Toma
Joi, 10.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti va expune la Salonul Auto de la Beijing un exponat bazat pe platforma lui Nissan Juke. Modelul va primi o versiune de serie, care ar putea să fie comercializată doar pe piaţa din China.

Esential 7 modele va lansa Infiniti în China în decursul anului curent, pentru a profita de cererea în creştere pentru modele premium înregistrată pe piaţa respectivă.
Infiniti pregăteşte lansarea unui crossover de segment mic, bazat pe Nissan Juke, anunţă cei de la Left Lane. Vestea a venit în cadrul unei prezentări a mărcii Infiniti, unde erau anunţate noutăţile pregătite pentru Salonul Auto de la Beijing. Marca premium din Japonia va explune la respectivul salon auto un crossover care prezintă silueta lui Nissan Juke, care a fost şi confirmat pentru lansare în decursul anului curent. Alături de acest crossover, japonezii vor expune şi facelift-ul lui QX80, unul dintre cele mai mari modele din gama lor.

China este prima ţară din lume în care s-au vândut peste 20 de milioane autovehicule într-un an

În cadrul acestui slide se poate observa şi modelul care prezintă o siluetă similară cu cea a lui Nissan Juke, programat pentru prezentarea de la Salonul Auto de la Beijing.

În 2014, Infiniti va lansa şapte modele în China, printre care se numără şi crossoverul bazat pe Nissan Juke.

Gama va include modelele QX50, QX60, QX70 şi facelift-ul lui QX80, alături de două versiuni ale berlinei Q50. Lansările mărcii Infiniti în China au rolul de a creşte vânzările constructorului premium din Japonia pe cea mai mare piaţă auto din lume, aflată într-o continuă creştere. Vânzările Infiniti în China au crescut cu 50% în 2013 faţă de anul precedent, iar primul sfert al anului curent a fost şi mai impresionant, având o creştere de 153% faţă de rezultatul din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Şeful Infiniti confirmă o nouă navă amiral, care va fi un coupe cu patru uşi

Aşa arată Nissan Juke facelift, model care şi-ar putea împrumuta platforma şi caroseria unui crossover dezvoltat de Infiniti pentru piaţa din China.

Urmareste Automarket
Infiniti ar putea să vândă respectivul crossover doar pe piaţa din China, un asemenea model nemaifiind anunţat de reprezentanţii mărcii pentru alte pieţe pe care activează constructorul. Decizia ar putea fi legată şi de faptul că producţia crossoverului va fi realizată în uzina Nissan din Xiangyang, China, pentru a evita taxele suplimentare aduse modelelor de import.

Via LeftLane

Comentarii (1)

  • super ok
    Deabia astept sa vad varianta premium a lui Juke !!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru