Detalii despre noua generație Nissan Juke: design inspirat de Qashqai facelift, arhitectura noului Micra și sistem de propulsie plug-in hybrid

de Cornel Șocariciu
Marti, 23.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Nissan Juke debutează în 2018. Japonezii promit un design inspirat de Qashqai facelift și tehnologii moderne. Zvonurile spun că vom vedea și o versiune plug-in hybrid.

Actuala versiune Nissan Juke a fost prezentată în martie 2014, iar SUV-ul constructorului nipon are nevoie rapidă de un update pentru a continua duelul din segment. Conform surselor apropiate companiei, Nissan lansează în 2018 o nouă generație Juke.

Din punct de vedere estetic, noul Juke o să mizeze în continuare pe aspectul nonconformist, dar o să preia o serie de elemente de design de pe actualul Qashqai facelift. În plus, designerii vor integra și elemente pe care le-am văzut în premieră pe conceptul Gripz (foto).

Interiorul noii generații Juke o să treacă printr-o serie de transformări majore. În primul rând, apropiații companiei spun că noul SUV va primi elemente din materiale mai bune, iar designul planșei de bord o să fie inspirat de cel pe care îl întâlnim acum pe Micra.

Noul Juke o să folosească platforma CMF-B, arhitectura utilizată în prezent și de Micra. Aceleași surse spun că niponii vor oferi motoarele de pe hatchback-ul de clasă mică, dar nu vor renunța la unitatea de 1.6 litri benzină de 190 de cai disponibilă pe actuala versiune a lui Juke.

Zvonurile spun că noua generație Nissan Juke o să fie disponibilă și cu un sistem hibrid plug-in.

Acesta ar urma să fie inspirat de cel prezentat în 2016 pe conceptul Gripz. Prototipul niponilor folosea un motor electric și un propulsor pe benzină pe post de range-extender (aceeași soluție integrată cu succes pe BMW i3 REX).

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru