Zagato

Joi, 16 August 2012 | Concepte

BMW Zagato Roadster Concept, primul teaser oficial

BMW a pregătit o versiune roadster a conceptului Zagato Coupe prezentat la Villa d'Este. Modelul va debuta la Concursul de Eleganţă de la Pebble Beach.
Marti, 05 Iunie 2012 | Modele noi

Lista viitoarelor premiere din grupul Fiat: Maseratina, 500 Zagato şi Alfa Spider

Sergio Marchionne le-a dezvăluit planurile Fiat celor de la Automobile Magazine. Toate mărcile din alianţa Fiat-Chrysler urmează să lanseze câte patru modele în următorii cinci ani.
Miercuri, 30 Mai 2012 | Modele noi

Evanta oferă o versiune "renăscută" a lui Aston Martin DB4 Zagato

Englezii de la Evanta oferă o conversie specială pentru Aston Martin DB7, care îi aduce aspectul celebrului Aston Martin DB4 Zagato, în timp ce păstrează motorul V12 şi elementele moderne de siguranţă.
Duminica, 27 Mai 2012 | Video

3XVIDEO: BMW prezintă în detaliu proiectul Zagato Coupe

BMW prezintă în detaliu proiectul Zagato Coupe, modelul concept creat împreună cu carosierul italian Zagato pentru Concorso d'Eleganza Villa d'Este.
Sambata, 26 Mai 2012 | Concepte

BMW Zagato Coupe - surpriza bavareză pentru Concorso d'Eleganza Villa d'Este

BMW a pregătitit o surpriză de proporții pentru concursul de frumusețe de la Villa d'Este: un spectaculos coupe desenat de Zagato.
Vineri, 26 August 2011 | FRANKFURT 2011

Aston Martin V12 Zagato vine la Frankfurt

Versiunea de serie a lui Aston Martin V12 Zagato va fi prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt. Englezii aduc două unităţi, ambele fiind utilizate într-o etapă VLN pe Nurburgring.
Vineri, 05 August 2011 | General

Zagato: Nu avem nicio legătură cu Scagliarini Fiat 504 Coupe Zagato

Casa de design Zagato a anunţat că le va intenta un proces americanilor de la Scagliarini Motorsports pentru copierea designului lui Fiat 504 Coupe Zagato şi utilizarea numelui fără aprobare.
Marti, 02 August 2011 | Modele noi

Un carosier a construit o replică a lui Fiat 500 Coupe Zagato

Americanii de la Scagliarini au construit o replică a modelului Fiat 500 Coupe Zagato. Aceasta este bazată pe Fiat 500 şi este destinată unui client din Emiratele Arabe Unite.
Miercuri, 06 Iulie 2011 | Industrie

Proprietarul Spyker Cars a cumpărat carosierul Zagato

Coventry Prototype Panels, companie deţinută de Vladimir Antonov, a adăugat în portofoliul său carosierul Zagato, după ce deţinea deja mărcile Bowler şi Spyker Cars.
Luni, 04 Iulie 2011 | Modele noi

Aston Martin V12 Zagato a apărut în configuratorul mărcii

Modelul V12 Zagato a fost introdus pe configuratorul Aston Martin. Preţul său nu a fost specificat, dar englezii vor construi modelul în serie limitată.
Vineri, 24 Iunie 2011 | Motorsport

GALERIE FOTO: Aston Martin V12 Zagato face încălzirea pentru Nurburgring

Aston Martin şi Zagato vor alerga împreună weekendul acesta în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring. Modelul lor are la bază un V12 Vantage, intens modificat.
Luni, 23 Mai 2011 | Video

2xVIDEO: Cum sună motorul noului Aston Martin V12 Zagato

Weekendul acesta, în cadrul concursului de eleganţă Villa d'Este, Aston Martin şi Zagato au prezentat un concept aniversar. Cei prezenţi au reuşit să înregistreze sunetul motorului V12.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Mai 2011 | Concepte

Aston Martin şi Zagato pregătesc un supercar în memoria lui DB4GT

Aston Martin şi Zagato vor lucra din nou la un proiect comun: un supercar aniversar, creat în cinstea celor 50 de ani împliniţi de legendarul DB4GT Zagato.
Duminica, 13 Martie 2011 | General

Fiat 500 Coupe Zagato va intra în producţia de serie

Sergio Marchionne, directorul executiv Fiat, a decis ca noul 500 Coupe Zagato să intre în producţia de serie. Acesta va fi produs într-un număr limitat de exemplare în uzina din Mexic.
Marti, 01 Martie 2011 | GENEVA 2011

Fiat 500 Coupe Zagato a debutat astăzi la Geneva

Fiat 500 a ajuns pe mâinile designerilor de la Zagato şi a primit un aspect mai agresiv alături de un motor TwinAir de 105 CP şi 155 Nm.
Marti, 21 Decembrie 2010 | Modele noi

Primul teaser al surprizei pregătite de Zagato

Zagato dezvăluie un teaser al viitorului său model prin intermediul unei felicitări de sezon. Imaginea camuflează o apariţie sportivă, despre care se crede că va purta numele TZ3 Stradale.
Miercuri, 08 Septembrie 2010 | General

Unicul Ferrari 550 GTZ Zagato cu volanul pe dreapta este de vânzare

Singurul exemplar Ferrari 550 GTZ Zagato construit cu volanul pe dreapta a fost pus la vânzare la o casă de licitaţii din Marea Britanie. Zagato a construit doar cinci exemplare Ferrari 550 GTZ.
Duminica, 25 Aprilie 2010 | Concepte

OFICIAL: Alfa Romeo TZ3 Corsa Zagato, informatii si 15 poze oficiale

Oficialii Zagato au publicat primele informatii despre modelul aniversar TZ3 Corsa, construit cu ocazia implinirii centenarului Alfa Romeo.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

Alfa Romeo TZ3 Corsa Zagato incepe sa prinda contur: doua noi imagini

Zagato a publicat astazi alte doua imagini ale conceptului TZ3 Corsa, dezvoltat pentru Alfa Romeo. Prototipul va exista intr-un singur exemplar, cumparat deja de un pasionat Alfa.
Marti, 20 Aprilie 2010 | Concepte

Prima imagine a conceptului Zagato creat in cinstea Alfa Romeo

Zagato a publicat astazi prima imagine a conceptului TZ3 Corsa, creat pentru centenarul constructorului italian Alfa Romeo. Prototipul va fi dezvaluit in cadrul Concorso d'Eleganza Villa d'Este.

Tag-uri similare

Fiat, Lamborghini, Alfa Romeo, Salon Auto, Bentley, Concept, Geneva, Salonul Auto, supercar, design
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru