Primul teaser al surprizei pregătite de Zagato

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.12.2010
Zagato dezvăluie un teaser al viitorului său model prin intermediul unei felicitări de sezon. Imaginea camuflează o apariţie sportivă, despre care se crede că va purta numele TZ3 Stradale.

Carosierul italian Zagato, recunoscut pentru creaţiile sale exclusiviste, a publicat recent un teaser de sărbători, care ascunde o surpriză pentru fanii brandului. Imaginea, publicată de site-ul olandez AutoEdizione, vine cu mesajul "Crăciun şi sărbători fericite", aliniind în faţa publicului trei creaţii cunoscute şi o apariţie surprinzătoare.

Felicitarea aliniază TZ1, TZ2 şi proaspătul TZ3 Corsa, expus anul acesta la Concursul de eleganţă Villa d'Este, în cinstea italienilor de la Alfa Romeo şi a celor 100 de ani împliniţi de aceştia. Alături de modelele cunoscute publicului, Zagato alătură şi un concept surpriză, mascat în partea posterioară de o fundă.

Primele speculaţii vorbesc despre un posibil TZ4, însă pare tot mai plauzibilă ideea unui TZ3 Stradale, confirmat în cursul lunii iunie de Andrea Zagato. Potrivit acestuia, modelul va fi "elegant, futurist, dar inconfundabil Alfa Romeo". 

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru