Fiat 500 Coupe Zagato va intra în producţia de serie

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 13.03.2011
Sergio Marchionne, directorul executiv Fiat, a decis ca noul 500 Coupe Zagato să intre în producţia de serie. Acesta va fi produs într-un număr limitat de exemplare în uzina din Mexic.

La Salonul Auto de la Geneva de anul acesta designerii de la Zagato au venit cu o versiune proprie asupra lui Fiat 500 Coupe. În urma atenţiei sporite de care s-a bucurat în cadrul evenimentului elveţian, Sergio Marchionne a decis ca micuţul exemplar ce poartă semnătura Zagato să intre în producţia de serie, modelul urmând să fie fabricat în uzina Toluca din Mexic.

Acesta va fi conceput ca o ediţie limitată, însă numărul exemplarelor ce urmează a fi fabricate sau preţul de vânzare nu au fost încă stabilite. Principala modificare vizibilă de pe 500 Coupe Zagato constă în arcuirea liniei plafonului, acesta fiind puţin mai înclinat în comparaţie cu versiunea de serie.

Sub capota creaţiei celebrului designer regăsim propulsorul TwinAir dezvoltat de Fiat PowerTrain Technologies care livrează 105 cai putere la 5.500 rpm şi care dezvoltă un cuplu motor de 155 Nm la 2.500 rpm.

Via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru