Un carosier a construit o replică a lui Fiat 500 Coupe Zagato

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.08.2011
Americanii de la Scagliarini au construit o replică a modelului Fiat 500 Coupe Zagato. Aceasta este bazată pe Fiat 500 şi este destinată unui client din Emiratele Arabe Unite.

Americanii de la Scagliarini Motorsports au construit o replică a conceptului Fiat 500 Coupe Zagato. Modelul îi este destinat unui client din Emiratele Arabe Unite, care visa la conceptul creat de Zagato şi a făcut o ofertă fermă unui carosier. Cei de la Scagliarini nu au specificat dacă vor construi acest vehicul în serie, dat fiind faptul că este bazat pe mai multe modelel de serie ale celor de la Fiat.

Scagliarini 504 Coupe Zagato Elaborata este echipat cu un motor 1.4 MultiAir Turbo de 180 CP, găsit pe versiunea Abarth esseesse a lui Fiat 500. În ceea ce priveşte aspectul exterior, modelul este un Fiat 500 cu numeroase modificări, printre care enumerăm şi înlocuirea geamurilor din spate cu plăci de metal. Kit-ul de caroserie este construit din fibră de carbon şi include un splitter faţă, o grilă pentru bara faţă, un set de fante de aerisire pentru răcirea frânelor de pe puntea faţă şi un kit de panouri pentru portiere. Modelul beneficiază de un sistem de tracţiune integrală preluat de la Panda 4x4 şi are chiar şi un diferenţial cu alunecare limitată.

Bara de protecţie spate integrează un difuzor de aer special, iar hayon-ul a primit un spoiler. La interior, modelul are un bord diferit de cel al lui 500, dar oficialii Scagliarini nu au prezentat imagini cu acest element. Preţul vehiculului nu a fost dezvăluit.

In versiunea Abarth, Fiat 500C accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 7.4 secunde, in timp ce viteza maxima este de 211 km/h.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru