Aston Martin DBS GT Zagato: accesorii exterioare din aur, elemente interioare printate 3D și producție limitată la 19 unități

de Cornel Șocariciu
Marti, 08.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a prezentat ediția specială DBS GT Zagato. Modelul va fi comercializat exclusiv împreună cu DB4 GT Zagato Continuation, iar prețul de pornire al pachetului este de 6.7 milioane de euro.

Aston Martin și carosierul Zagato colaborează de aproape 60 de ani, iar în 2019, cele două companii au pregătit un pachet impresionant. În urmă cu câteva luni, Aston Martin a prezentat noul DB4 GT Zagato Continuation, urmașul celebrului DB4 GT Zagato produs în anii '60.

Acum, constructorul britanic a prezentat noul DBS GT Zagato. Ambele modele amintite anterior fac parte din colecția DBZ Centenary și pot fi achiziționate doar împreună. Prețul anunțat de constructorul britanic pleacă de la 6.7 milioane de Euro.

Noul DBS GT Zagato este vopsit în nuanța Supernova Red și integrează accesorii de caroserie din fibră de carbon (difuzorul și plafonul), jante vopsite în nuanțele Satin Black și Gold, în timp ce logo-ul amplasat la nivelul aripilor este fabricat aur de 18 carate. De asemenea, prezoanele și dungile laterale au fost acoperite cu aur, în timp ce grila fronală include 108 elemente active.

Pentru interior, britanicii au pregătit o tapițerie Spicy Red și finisaje metalice printate 3D.

Opțional, clienții vor putea alege ca accesoriile printate 3D să fie realizate din aluminiu sau fibră de carbon.

Sub capota lui Aston Martin DBS GT Zagato se află motorul V12 biturbo de 5.2 litri capabil să ofere 770 de cai putere (+45 CP comparativ cu actualul DBS Superleggera). Conform oficialilor Aston Martin, pachetul DBZ Centenary va fi produs în 19 exemplare.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru