Aston Martin confirmă că noua generație Vanquish va fi dezvăluită în 2018: “Vrem să ne luptăm cu Ferrari 812 Superfast!”

de Petre Barac, Foto: Aston Martin
Vineri, 03.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noua generație Aston Martin Vanquish va fi prezentată în 2018, an în care vor începe și vânzările, iar șeful Andy Palmer spune că modelul britanic va concura cu Ferrari 812 Superfast.

După ce au dezvăluit modelul Vanquish S Ultimate, care marchează sfârșitul unei generații, britanicii de la Aston Martin au anunțat că noul Vanquish va fi prezentat anul viitor.

Șeful companiei, Andy Palmer, a subliniat că noul Aston Martin Vanquish a fost “dezvoltat pentru o competiție cu Ferrari 812 Superfast”. În plus, oficialul a confirmat pentru 2018 și dezvăluirea unei noi versiuni Vanquish Volante.

Noul Vanquish va fi echipat cu motorul V12 turbo de 5.2 litri folosit și pe DB11, dar ușor mai puternic, de aproape 610 cai putere.

“Suntem aproape gata, ne pregătim de producția mașinii. Vom face câteva prototipuri ca să fim siguri că producția va decurge perfect”, a spus Andy Palmer.

Până la dezvăluirea lui Vanquish de anul viitor, Aston Martin va prezenta în această lună noul Vantage V8. Pentru 2019, britanicii vor să lanseze SUV-ul DBX, care ar urma să fie produs la fabrica din Țara Galilor.

Via Autocar

 

Comentarii (2)

  • Adrian C
    Ma tem ca nu va arata la fel de bine ca actuala generatie.....sper sa ma insel !
    1 0
  • Adrian C
    Ma tem ca nu va arata la fel de bine ca actuala generatie.....sper sa ma insel !
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru