Aston Martin V8 Vantage: încă un teaser oficial cu noul model care va ajunge pe piață anul viitor

de Petre Barac
Joi, 02.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a dezvăluit încă o imagine teaser cu noul model V8 Vantage care va ajunge anul viitor pe piață și care ar urma să fie prezentată oficial în cursul lunii noiembrie.

Aston Martin continuă să ne țină pe jar până la dezvăluirea noului V8 Vantage. Constructorul britanic a prezentat încă un teaser oficial cu noua generație a modelului său care este programat să ajungă pe piață în 2018.

Dacă prima imagine ne-a dezvăluit spatele noului Aston Martin V8 Vantage, acum putem vedea și partea frontală a sportivei britanice, doar că acoperită de același cearșaf semi-transparent.

Așa cum au arătat și unele poze spion, noul model britanic împrumută elemente ale mașinii lui James Bond din filmul Spectre. În plus, mașina se inspiră subtil din modelul DB11 printr-o grilă mărită și faruri LED mai subțiri.

Aston Martin V8 Vantage va beneficia de un parteneriat tehnic cu Mercedes, același care a furnizat un motor AMG V8 pentru modelul DB11. Noul Vantage va avea și el motorul turbo de 4 litri, cu mici modificări din partea Aston Martin pentru un comportament distinctiv. Astfel, propulsorul ar urma să aibă undeva la 460 de cai putere, o accelerație 0-100km/h în circa 4 secunde și o cutie automată ZF cu 8 trepte.

Șeful Aston Martin a confirmat că noul Vantage V8 va fi prezentat până la sfârșitul lui 2017 și că o versiune V12 va fi dezvăluită ulterior.

Via Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru