Jeremy Clarkson şi Richard Hammond au rămas fără permis în Franţa

de Bogdan Mirică
Luni, 18.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jeremy Clarkson şi Richard Hammond au depăşit limita de viteză în Franţa cu peste 50 de km/h. Pentru asta au primit o amendă usturătoare şi li s-a ridicat dreptul de a mai conduce în Franţa pentru următoarele trei luni.

La începutul acestei zile vă anunţam că Jeremy Clarkson şi Richard Hammond sunt protagoniştii unui nou DVD lansat de Top Gear, botezat „Călătoria perfectă”.

VIDEO: Trailerul DVD-ului „Călătoria perfectă”

Ceea ce nu ştiaţi este că cele două gazde ale show-ului britanic de televiziune au rămas fără permis într-una din zilele de filmare. Potrivit declaraţiilor făcute de Jeremy Clarkson, un radar a surprins maşina sa şi a colegului Hammond cu mult peste limita legală.


Esential 3 luni nu mai au voie Jeremy Clarkson şi Richard Hammond să conducă în Franţa.
Mai exact, acolo unde viteza maximă era de 90 de km/h, Clarkson şi Aston Martin-ul său Vanquish au fost înregistraţi cu 141 km/h, în vreme ce Hammond, aflat la volanul unui Porsche 911 GT3, circula cu 143 km/h. Poliţia a oprit cele două maşini, ambii prezentatori fiind amendaţi la faţa locului. Pe lângă asta, şi permisele de conducere le-au fost reţinute.

Chiar şi după intervenţia echipei de filmare, Clarkson şi Hammond au rămas cu o interdicţie de a conduce în Franţa pe o perioadă de trei luni.

via wcf

Comentarii (8)

  • Ha,ha,ha,...Yes !!
    14 15
  • Dacia Plant
    Eu cu o masina de putere scazuta la drum bun romanesc nici nu stiu cand am in localitate 80km/h, daca nu ma uit in bord. Dar daca ne gandim la o masina de peste 300cp si drumuri cu mult peste cele romanesti ? Era suficient sa ciupeasca pedala si ajungea la viteaza respectiva.
    40 15
  • se intempla si la case mai mari......
    29 5
  • bolovan
    @Dacia Plant daca tu nu-ti dai seama cand ai 80 Km/ora in zona in care trebuie sa ai 50Km/ora...atunci ai o problema. Mergi mataluta frumos, predai permisul...dupa care mergi si iti faci un control. Nu de alta...dar esti un pericol pe sosele...nu reusesti sa apreciezi viteze...sau ai proibleme de concentrare.
    30 40
  • cine ii pune sa se duca la "necivilizatii" aia de francezi ?
    daca veneau iar la 'civilizatia " noastra ,aveau si o escorta a politiei ca sa nu fie tulburati cand le mai " aluneca " piciorul pe acceleratie ....
    Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi scris ziarele din europa daca s-ar fi intamplat aceasta " tragedie" cand au fost aici .... dar sunt sigur ca au respectat toate regulile de circulatie atunci !!!!!!!
    30 2
  • Smecheria e universala, impotriva ei s-au inventat legile iar in unele state se mai si respecta. La noi legea e facultativa si respectata doar de fraieiri, motiv pentru care rromania a devenit pepiniera de smecheri, iar lucrurile merg minunat, pe de-o parte smecheri care impugn reguli abuzive, pe cealalta parte smecheri care se pisa pe ele, iar noi fraierii ne chinuim sa le respectam in timp ce urina celorlalti se revarsa asupra noastra.
    Sunt curios ce se va intampla cand si noi fraierii vom inceta sa mai respectam regurile...
    24 3
  • Dacia Plant
    @bolovan: Nu am nici o problema si nu am luat amenda niciodata. Eu ma refeream la drumurile noaste proaste, pe care daca ai 50km/h zici ca ai avea 80-90 pe un drum bun, recent facut, fara gropi si denivelari. Iar cand ajungi pe un astfel de drum la viteza mare cu o masina slaba zici ca stai pe loc si nu prea observi ca mergi cu 80, dar la sute de cai si drumuri foarte bune?
    13 5
  • Razvan
    @bolovan, cred ca nickname-ul de defineste perfect. Garantat esti genul care merge cu 70 pe a doua banda pe autostrada, neintelegand de ce toata lumea in claxoneaxa si unde se grabesc toti. 90 % din accidente se intampla din cauza prostiei, nu din cauza vitezei. Nu viteza ucide, ci viteza coroborata cu prostia. Una e sa mergi cu 180 pe o autostrada buna, cu o masina noua (unde din punctul meu de vedere nu e nici un pericol) si una e sa mergi cu 70, nu mai tare langa o gradinita (unde evident e foarte riscant ca mergi chiar si cu 70 la oral).
    16 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru