Nissan a expus la Detroit un GT-R aurit, vândut recent la licitaţie

de Sebastian Toma
Miercuri, 16.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan a adus la Detroit un GT-R cu semnătura lui Usain Bolt şi ornamente din aur, care a fost vândut la licitaţie pentru a finanţa Fundaţia Usain Bolt.

Nissan a adus la Salonul Auto de la Detroit o versiune specială a lui GT-R, vopsită în auriu. La interior, modelul construit în cinstea fundaţiei lui Usain Bolt prezintă finisaje din aur adevărat şi prezintă şi semnătura celebrului atlet jamaican. Supercarul nipon a fost vândut pe eBay la o licitaţie pentru a obţine fonduri pentru o cauză caritabilă pe care o sprijină fundaţia lui Usain Bolt în Jamaica, iar câştigătorul achitând 142.200 euro.

Usain Bolt este ambasadorul mărcii Nissan pe departamentul de "încântare", aşa că producătorul japonez dezvoltă o serie de modele în baza acestui parteneriat pentru a cinsti rezultatele deosebite ale atletului. Printre acestea se numără şi un "Bolt GT-R", dezvoltat de Usain în Japonia, după ce a testat diferite versiuni ale supercarului pe o pistă de încercări din Oppama.

Urmareste Automarket
Fundaţia Usain Bolt are ca scop crearea de oportunităţi pentru tinerii din Jamaica prin educaţie şi dezvoltare culturală. Bolt visează să facă fericiţi toţi copiii din Jamaica prin întărirea caracterului acestora cu ajutorul acţiunilor educaţionale şi culturale în vederea atingerii visurilor acestora.

Via Autocar

Comentarii (4)

  • edrany
    L-ati mai scos odata la licitatie pe saracu' GT-R: http://www.automarket.ro/stiri/nissan-ul-gt-r-bolt-gold-s-a-vandut-la-licitatie-pentru-142200-euro-48633.html
    2 3
  • Citeste cu atentie titlul articolului.De data asta ,GTR-ul aurit a fost expus.....
    5 0
  • edrany
    @lache: Da..pentru ca intre timp au modificat articolul ;)
    1 0
  • Aur!!!!Lasa ca iese bercea mondialu din parnaie si-l cumpara.
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru