Ford lansează un SUV Plug-in Hybrid în ianuarie. Sau cel puțin asta înțelegem din primul teaser video al modelului

de Mircea Meşter
Luni, 14.12.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Detroit va găzdui premiera mondială a unui model hibrid încărcabil la priză. DIn primul teaser video ne dăm seama că e vorba de un SUV, însă nimeni nu știe despre ce e vorba cu exactitate.

E ziua teaserelor electrice. După ce Volkswagen ne-a făcut cunoștință cu un viitor concept misterios pe care marca germană îl va prezenta la CES Las Vegas la începutul lunii ianuarie, Ford anunță oficial, de această dată printr-un clip, un model plug-in hybrid care-și va face debutul oficial la Salonul Auto de la Detroit, în 11 ianuarie 2016.

Nu există informații legate de acest nou model, care apare acoperit în clip, însă din comparația cu celelalte mașini din gama Ford așezate lângă el ne putem da seama că vorbim, foarte probabil, de un SUV care va primi o versiune încărcabilă la priză.

Cum Salonul de la Detroit are loc în SUA și cum Ford prezintă pe această piață o serie de SUV-uri care nu se regăsesc și în Europa, e devreme să speculăm pe marginea viitorului model și să anunțăm o viitoare versiune Plug-In Hybrid a unuia dintre SUV-urile pe care le are Ford în Europa. Cel mai probabil nu va fi cazul, pentru că gama actuală a mărcii în zona SUV se limitează la Kuga și EcoSport, două modele pe care nu le recunoaștem în liniile modelului din clipul-teaser al mărcii.

Deocamdată, singurele elemente de detaliu pe care le putem observa sunt blocurile optice LED agresive, postura dinamică oferită de lățimea aparent mare a modelului și faptul că acesta va avea o mufă de încărcare normală, care nu va oferi posibilitatea încărcării rapide.

Acesta este, de altfel, detaliul care ne subliniază faptul că modelul Ford din imagini nu este o electrică pur-sânge, ci un hibrid plug-in.

Vom reveni cu detalii despre modelul secret pe care Ford îl are în plan pentru Salonul de la Detroit din luna ianuarie pe măsură ce vom avea informații oficiale.

via Ford

Comentarii (2)

  • nu pare sa fie mai inalt decat Focusul albastru de langa el. E in schimb mai lat si mai lung.

    eu votez pentru un Mondeo hibrid
    2 1
  • Sa lanseze macar Edge-ul odata, ca sa...poate pana in 2020 vom avea si noi masini lansate in SUA anul asta. A se vedea Mondeo, lansat in 2015, si in SUA in 2012.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru