Hibrid plug-in

Luni, 23 August 2021 | Masini electrice si hibride

Dodge va dezvălui anul viitor un model hibrid plug-in și un concept electric

Planurile Dodge pentru 2022 includ prezentarea unui model hibrid cu încărcare la priză și un concept electric pentru un vehicul ce va fi lansat în 2024.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un concept electric și un hibrid plug-in: prezentare la Shanghai

Honda va prezenta un prototip electric și un model hibrid plug-in în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Vineri, 30 Noiembrie 2018 | Industrie

Bate vântul electrificării în Grupul Fiat-Chrysler: versiune 100% electrică pe viitorul Fiat 500 și SUV-uri hibride plug-in pentru Alfa și Jeep

Planurile din următorii 3 ani ale Grupului FCA vizează versiuni foarte interesante pentru modelele de bază ale mărcilor Fiat, Alfa Romeo și Jeep. În special când vorbim de electrificare.
Joi, 10 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Primul SUV Aston Martin va avea versiune hybrid plug-in: modelul ar urma să beneficieze de un V8 de 4.0 litri și un motor electric, cu un total de 710 CP

Primul SUV de la Aston Martin va avea versiune hybrid plug-in, după cum a declarat șeful companiei, Andy Palmer. Modelul ce va fi lansat în 2019 ar urma să fie echipat cu un propulsor V8 de 4.0 litri și un motor electric, pentru o putere totală combinată de circa 710 CP.
Marti, 13 Septembrie 2016 | Masini electrice si hibride

Experiment italian: 80% din distanțele parcurse în oraș de noul Toyota Prius Plug-in sunt electrice

Toyota și Universitatea din Roma au pus la treabă 20 de șoferi în traficul aglomerat din capitala italiană pentru a afla cât de mult se poate conta pe bateriile încărcabile la priză ale unui Prius Plug-in de generație nouă.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Modele noi

Ford lansează un SUV Plug-in Hybrid în ianuarie. Sau cel puțin asta înțelegem din primul teaser video al modelului

Salonul Auto de la Detroit va găzdui premiera mondială a unui model hibrid încărcabil la priză. DIn primul teaser video ne dăm seama că e vorba de un SUV, însă nimeni nu știe despre ce e vorba cu exactitate.
Marti, 08 Decembrie 2015 | Modele noi

Hyundai rupe barierele: noul Hyundai Ioniq va fi primul model din lume care poate fi hibrid clasic, hibrid plug-in sau pur electric

Hyundai va sparge toate tiparele industriei în 2016, când va scoate pe piață noul Ioniq. Sedanul compact va putea fi comandat în oricare dintre cele trei arhitecturi principale de propulsie ecologică.
Joi, 15 Octombrie 2015 | Intern

E oficial: de azi primeşti 20.000 de lei bonus de la stat ca să-ți cumperi o mașină electrică

Regulile de acordare a ecotichetului de până la 20.000 de lei pentru achiziția unei mașini electrice au fost publicate în Monitorul Oficial. Până la finalul lunii, bonificația poate fi cumulată cu tichetul Rabla.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Mediu

Vânzările de mașini cu încărcare de la priză au depășit pragul de un milion de unități

Pe măsură ce modelele electrice și hibrizii plug-in devin din ce în ce mai populare, categoria vehiculelor cu încărcare la priză a atins hotarul de un milion de unități vândute la nivel global.
Joi, 21 Mai 2015 | Modele noi

Viitorul Mitsubishi Pajero va păstra capacităţile off-road şi va deveni hibrid plug-in

Succesorul lui Mitsubishi Pajero, programat să debuteze în 2017, va păstra abilităţile off-road ale generaţiei actuale şi va primi un sistem de propulsie hibrid plug-in, anunţă oficialii companiei.
Miercuri, 08 Aprilie 2015 | Concepte

Citroen prezintă Aircross Concept, fratele mai mare al lui C4 Cactus

Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul Aircross. Acesta prefigurează un eventual frate mai mare al lui C4 Cactus.
Luni, 23 Martie 2015 | Industrie

Mercedes-Benz va lansa 10 modele plug-in hybrid până în 2017

Mercedes îşi va extinde gama modelelor plug-in hybrid cu încă 10 modele până în anul 2017. De asemenea, variantele hibrid ce pot fi încărcate şi la priză vor purta litera e lângă denumirea modelului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 20 Septembrie 2013 | Modele noi

Grupul Volkswagen va lansa şapte modele hibride plug-in în 2014

Portofoliul Grupului Volkswagen se va îmbogăţi cu şapte modele plug-in hybrid în decursul anului viitor, informează americanii de la Motor Trend citând surse din cadrul companiei.
Marti, 31 Mai 2011 | Modele noi

Cadillac renunţă la hibridul bazat pe SRX

O sursă din cadrul General Motors a anunţat că proiectul versiunii hibride a lui Cadillac SRX a fost anulat din cauza lipsei de profitabilitate a acestui model.
Marti, 30 Martie 2010 | Modele noi

BYD a lansat pe piata chineza hibridul plug-in F3DM

Chinezii au dezvoltat un hibrid alimentat la priza capabil sa ruleze 100 de kilometri in regim 100% electric. Modelul se numeste F3DM, a intrat la vanzare ieri in China si vine in Europa anul viitor.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Modele noi

Inginerii Volvo lucreaza la sunetul viitoarelor hibride in Suedia

Suedezii de la Volvo lucreaza deja la sunetul viitoarelor hibride plug-in in cadrul noii lor facilitati de test din Torslanda. Laboratorul acustic Volvo are rolul de a asigura sunetul premium al marcii in toate modelele pe care le vor crea acestia.

Tag-uri similare

Volvo, hibrid, BYD, hibrid plug-in, F3DM, teste Volvo, laborator acustic
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru