Dodge va dezvălui anul viitor un model hibrid plug-in și un concept electric

de Paul Cosma
Luni, 23.08.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Planurile Dodge pentru 2022 includ prezentarea unui model hibrid cu încărcare la priză și un concept electric pentru un vehicul ce va fi lansat în 2024.

Tim Kuniskis, CEO-ul Dodge, a vorbit despre planurile companiei privind electrificarea, în contextul unei ample strategii în acest sens din partea grupului Stellantis. 

Producătorul american va prezenta, în ultimul trimestru din acest an, proiectele pe care le pregătește pentru viitorul apropiat. 

Printre ele se numără un concept electric pentru un viitor muscle car, a cărui lansare este programată în 2024. Totodată, Dodge va dezvălui și un model hibrid cu încărcare la priză, conform informațiilor oficiale. 

Obiectivul americanilor este să atragă noi clienți și, în același timp, să-i fidelizeze pe cei existenți, în contextul unei game de viitoare vehicule electrificate

Potrivit lui Kuniskis, proiectul muscle car-ului electric de la Dodge are sprijin total din partea lui Carlos Tavares, șeful grupului Stellantis. 

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru