Honda pregătește un concept electric și un hibrid plug-in: prezentare la Shanghai

de Paul Cosma
Vineri, 09.04.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda va prezenta un prototip electric și un model hibrid plug-in în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.

Honda se numără pe lista producătorilor auto care vor fi prezenți la Shanghai, în perioada 19-28 aprilie, pentru a-și etala tehnologiile de ultimă oră sau noile modele. 

Constructorul nipon anunță că pregătește premiera mondială a unui concept pentru primul său model electric dedicat pieței din China. Totodată, în cadrul salonului auto, Honda spune că va prezenta și un nou model hibrid cu încărcare la priză. 

Nu există încă detalii tehnice cu privire la cele două vehicule electrificate, însă au apărut speculații privind caracteristicile prototipului electric. 

Potrivit informațiilor neoficiale, acesta ar urma să aibă o legătură cu E:Concept (foto), conceptul unui SUV cu două uși pe care Honda l-a prezentat anul trecut la Beijing. 

Via Honda

Comentarii (5)

  • MajadaHonda M
    As vrea sa stiu ce putere de aspirare are si daca e cu sac sau fara.
    11 3
  • Octavian
    Mi-a placut gluma dle Majada. Chiar am ras.
    Totusi masina sau aspirator... trebuie sa recunoastem ca arata bine.
    10 2
  • M. Moța
    @Octavian,gusturile nu se discututa...ei,nu:)) Mie nu-mi place,arata ca o barca,rotile sunt mult prea mari,nu inteleg gurile de aerisire imense din bara daca e electrica,am vazut copii care desenau masinute din imaginatie mai frumoase decat electrocasnica asta. Si mai e si suv,cah.
    10 3
  • Octavian
    E prototip. In final o sa aiba roti mai mici.
    Aerisirile alea din laterale tin de aerodinamica, nu de racire. Daca ati observat la toate electricele s-au facut tot felul de ajustari pentru imbunatatirea coeficientului aerodinamic (s-au pus manere ingropate la usi, oglinzi mici sau deloc, roti mai inguste etc).
    Si da, e SUV (sau cum s-or mai numi) pt ca asta cere piata.
    11 1
  • Octavian
    Oricum designerii sunt intr-o mare dilema.
    La termice le faceau tot felul de radiatoare in fata care de obicei reprezentau si "semnatura" marcii.
    Acum trebuie sa renunte la radiatoare si nu prea stiu cum sa le faca fatza (toate sunt cam la fel). In plus botul trebuie sa aiba o anumita inaltime pentru a trece testele de siguranta pentru pietoni.
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru