Prototip electric

Miercuri, 17 August 2022 | Masini electrice si hibride

BMW M: Încep testele cu un prototip echipat cu tracțiune integrală și 4 motoare electrice

Divizia de performanță a constructorului bavarez anunță startul testelor pentru modelele electrice de înaltă performanță. Pentru asta, BMW M a dezvoltat un prototip echipat cu un sistem de tracțiune integrală care integrează 4 motoare electrice.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Concepte

Mercedes-Benz Vision EQXX: Prototipul electric a parcurs peste 1.000 de kilometri cu o singură încărcare

Prototipul electric Mercedes-Benz Vision EQXX a parcurs peste 1.000 de kilometri cu o singură încărcare. Mașina a pornit din Germania, iar linia de sosire a fost într-un oraș de pe Coasta de Azur din Franța.
Vineri, 07 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Prototipul electric MG Cyberster va primi versiune de serie

Britanicii de la MG au anunțat că prototipul electric Cyberster va intra în producție. Până acum, peste 5.000 de persoane și-ar fi exprimat interesul pentru achiziția viitorului model.
Marti, 20 Aprilie 2021 | Concepte

Opel dezvăluie primele imagini cu prototipul electric Manta Gse ElektroMOD: prezentare în 19 mai

Opel a publicat câteva imagini-teaser cu Manta GSe ElektroMOD, prototipul unui viitor model electric care păstrează o mare parte din designul fostului Manta.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Modele noi

Primele imagini oficiale cu prototipul electric MG Cyberster

Britanicii de la MG au publicat primele imagini oficiale cu Cyberster, un concept 100% electric care promite o autonomie de până la 800 de kilometri.
Vineri, 09 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un concept electric și un hibrid plug-in: prezentare la Shanghai

Honda va prezenta un prototip electric și un model hibrid plug-in în cadrul Salonului Auto de la Shanghai.
Vineri, 02 Aprilie 2021 | Concepte

Conceptul electric MG Cyberster promite o autonomie de până la 800 de kilometri

Britanicii de la MG au publicat primele imagini cu Cyberster, un concept 100% electric cu o autonomie de până la 800 de kilometri.
Luni, 28 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Hyundai a prezentat prototipul electric RM20e: vehiculul destinat circuitelor are un singur motor amplasat central cu 810 CP

Hyundai a prezentat prototipul electric RM20e în cadrul Salonului Auto de la Beijing. Conceptul destinat sporturilor cu motor este echipat cu un motor electric care dezvoltă 810 CP și 960 Nm.
Marti, 12 Mai 2020 | Concepte

Primele schițe cu viitorul MG Cyberster: prototip electric cu două locuri și design inspirat de clasicul MGB

MG pregătește lansarea unui nou concept electric. Constructorul deținut de chinezii de la SAIC va expune în scurt timp noul Cyberster, un prototip electric cu design inspirat de clasicul MGB.
Joi, 06 Februarie 2020 | General

Volkswagen țintește un nou record: prototipul electric ID R va încerca să doboare timpul de referință stabilit de un monopost de Formula 1 pe Sonoma Raceway

Oficialii Volkswagen au anunțat că anul acesta vor participa la Sonoma Speed Festival din California, SUA, alături de prototipul electric ID R. Nemții vor să stabilească un nou timp de referință pe circuitul american și să doboare actualul record deținut de monopostul Mercedes.
Miercuri, 22 Ianuarie 2020 | Masini autonome

General Motors a prezentat prototipul unui vehicul electric și 100% autonom: Cruise Origin ar putea fi folosit într-un serviciu de ride-hailing

General Motors a dezvăluit prototipul unui vehicul electric și autonom, fără volan și pedale, care a fost dezvoltat împreună cu Honda. Denumit “Cruise Origin”, vehiculul ar putea fi folosit în cadrul unui serviciu de ride-hailing cu mașini autonome, care să concureze cu Uber sau Lyft.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Motorsportul în noua eră: Volkswagen anunță că viitoarele modele de competiție vor fi electrice

Volkswagen a anunțat planurile diviziei de motorsport: nemții vor renunța complet la modelele cu motoare cu combustie internă și vor dezvolta exclusiv mașini electrice de competiție.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Septembrie 2019 | General

Volkswagen ID R a stabilit primul record oficial pe traseul montan Poarta Raiului din China: 7 minute și 38.585 secunde pentru prototipul electric

Prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit primul record oficial pe traseul montan Poarta Raiului din China cu o lungime de 11.3 kilometri și 99 de viraje, după ce a fost cronometrat cu 7 minute și 38.585 secunde.
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen țintește un nou timp de referință alături de prototipul electric ID R: nemții vor să cucerească unul dintre cele mai dificile trasee montane din China

În luna septembrie, prototipul Volkswagen ID R va încerca să stabilească un timp de referință pentru vehicule electrice pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din China. Pe cei 11.3 kilometri, ID R va avea de înfruntat 99 de viraje. În plus, diferența de nivel dintre start și sosire este de peste 1.300 de metri.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Record doborât: prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință al traseului de la Goodwood

Volkswagen ID R a stabilit un nou record all-time la Goodwood. Prototipul electric dezvoltat de nemți a avut nevoie de 39.9 secunde pentru a parcurge traseul de pe domeniul Lordului March.
Joi, 25 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen a prezentat prototipul ID R, cu care atacă recordul electricelor de pe Nurburgring: un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru sistemul de propulsie

Volkswagen a publicat prima fotografie cu noua versiune a prototipului ID R. Vehiculul electric a primit un pachet aerodinamic modificat și un software nou pentru gestionarea sistemului de propulsie. Cu noua versiune, nemții atacă recordul vehiculelor electrice de pe Nurburgring.
Duminica, 21 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen anunță că este gata pentru un nou record cu prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe Nürburgring

Volkswagen ID R este gata să stabilească un nou record, de această dată pe circuitul de la Nürburgring. Nemții au finalizat o sesiune de teste în Franța, pe pista de la Paul Ricard, iar prototipul electric este pregătit să intre pe mâna pilotului Romain Dumas.
Joi, 28 Martie 2019 | Motorsport

Volkswagen pregătește o nouă provocare pentru prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai"

Volkswagen vrea să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai" din China. Nemții vor miza pe serviciile prototipul electric ID R și pe experiența pilotului Romain Dumas. Drumul măsoară 11 kilometri și include 99 de viraje.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Înapoi la motorsport: Volkswagen a dezvăluit o mașină misterioasă pentru cursa de la Pikes Peak

Volkswagen a dezvăluit o mașină misterioasă care ar urma să concureze în cursa de la Pikes Peak de anul viitor.

Tag-uri similare

Volkswagen, VW, WRC, Campionatul Mondial de Raliuri, Pikes Peak, prototip electric
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru