Feedback

Pikes Peak

Duminica, 22 Martie | General

Pandemia de coronavirus mută cursa de la Pikes Peak în acest an: din 28 iunie în 30 august

Tradiționala urcare de 20 de kilometri de la Pikes Peak a fost amânată cu două luni: în loc de 28 iunie, evenimentul va avea loc în 30 august.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Bentley lansează o ediție specială Continental GT pentru a celebra recordul de la Pikes Peak: britanicii vor produce doar 15 exemplare

În luna iulie, Bentley Continental GT a devenit cel mai rapid model de serie de la Pikes Peak. Pentru a sărbători acest moment, oficialii britanici propun o ediție specială Continental GT care va fi dezvoltată în doar 15 unități.
Luni, 10 Iunie 2019 | General

Primele imagini cu viitorul Bentley Continental GT care va concura în cursa de la Pikes Peak: britanicii vor să stabilească un record pentru mașinile de serie

Anul acesta, Bentley va concura în cadrul cursei de la Pikes Peak alături de un exemplar Continental GT. Modelul nu a suferit modificări importante, britanicii având ca scop stabilirea unui record pentru mașinile de serie.
Marti, 26 Martie 2019 | General

Un Bentley Continental GT va concura în cursa de la Pikes Peak: britanicii vor să stabilească un record pentru mașinile de serie

Bentley a anunțat că anul acesta va participa în cadrul cursei de viteză în coastă de la Pikes Peak alături de un Continental GT. Modelul va fi pilotat de Rhys Millen, cel care în 2018 stabilea un record pentru SUV-urile de serie la Pikeas Peak alături de Bentayga.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R, prototipul electric care a doborât recordul pe urcarea de la Pikes Peak, se pregătește să atace virajele circuitului de la Nurburgring

Volkswagen vrea să stabilească un record pe Nurburgring în segmentul mașinilor electrice cu ajutorul prototipului ID R. Vehiculul electric dezvoltat de Volkswagen Motorsport a reușit deja să stabilească un record all-time pe celebra urcare de la Pikes Peak.
Luni, 25 Iunie 2018 | Tehnologie

Record doborât: prototipul electric Volkswagen ID R a depășit cu 16 secunde timpul istoric de referință pe urcarea de la Pikes Peak

Pilotul francez Romain Dumas a scris istorie la Pikes Peak în weekend, doborând recordul all-time stabilit acum 5 ani de compatriotul său, Sebastien Loeb. De această dată, însă, mașina care a bifat performanța a fost una 100% electrică.
Luni, 04 Iunie 2018 | Motorsport

Volkswagen ID R și prima întâlnire cu virajele de la Pikes Peak: conceptul electric accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2.25 de secunde

Volkswagen ID R a ajuns în Colorado. Conceptul electric pregătit de nemți și pilotat de Romain Dumas a realizat primele teste pe celebrul traseu de la Pikes Peak. "Cursa către nori" are loc în 24 iunie.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Motorsport

Un Bentley Bentayga W12 va concura în cursa de la Pikes Peak: și România va avea un reprezentat la startul etapei de viteză în coastă

În 24 iunie, un Bentley Bentayga W12 va putea fi admirat pe celebrul traseu de la Pikes Peak. România va fi reprezentată de pilotul Gabriel Ene. Acesta va concura cu un exemplar Honda Civic.
Vineri, 20 Octombrie 2017 | Modele noi

Volkswagen vrea să doboare recordul la Pikes Peak: germanii dezvoltă un prototip electric pentru cursa americană

Volkswagen a dezvăluit prima imagine cu un prototip electric pe care îl dezvoltă cu scopul ca anul viitor să doboare recordul în cursa de la Pikes Peak.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Masini electrice si hibride

Înapoi la motorsport: Volkswagen a dezvăluit o mașină misterioasă pentru cursa de la Pikes Peak

Volkswagen a dezvăluit o mașină misterioasă care ar urma să concureze în cursa de la Pikes Peak de anul viitor.
Joi, 02 Iulie 2015 | Motorsport

Singurul român la Pikes Peak: pilotul Andrei Mitrașcă a condus mașina de competiție 2.900 de kilometri până la start

Primul român care a concurat la Pikes Peak, Andrei Mitrașcă, a reușit să asigure și a doua participare la celebra cursă. De data aceasta, pilotul a trebuit să-și conducă mașina de concurs aproape 3.000 de kilometri prin SUA pentru a ajunge la linia de start.
Vineri, 27 Iunie 2014 | Motorsport

Pilotul Andrei Mitraşcă aleargă în weekend la Pikes Peak

Pentru prima oară în istoria celei mai vechi curse din SUA, un român va alerga la Pikes Peak. Cursa are loc în acest weekend, iar pilotul Andrei Mitraşcă va alerga cu un Seat Ibiza Cupra TDI, singurul model diesel prezent la start.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 28 Martie 2014 | Motorsport

Pilotul român Andrei Mitraşcă va concura în Pikes Peak 2014

Orădeanul Andrei Mitraşcă va concura la ediţia 2014 a etapei de viteză în coastă de la Pikes Peak. Pilotul va alerga cu un Seat Ibiza Cupra TDI, modelul cu care a parcurs 70 de curse fără abandon în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă.
Duminica, 25 August 2013 | Autoipoteze

Zvonuri: Peugeot 208 GTI Pikes Peak - versiune specială dedicată victoriei lui Sebastien Loeb

Se pare că Peugeot pregătește o versiune specială a hot hatch-ului 208 GTI ce va purta numele de Pikes Peak.
Miercuri, 03 Iulie 2013 | Motorsport

POVEŞTILE MOTORSPORTULUI: Pikes Peak sau cursa spre nori

Cursa de la Pikes Peak câştigată de Sebastien Loeb în acest an are o poveste aparte care se întinde pe aproape 100 de ani şi şi-a câştigat locul elita motorsportului într-o manieră inedită.
Duminica, 30 Iunie 2013 | Motorsport

Sebastien Loeb a spulberat recordul urcării de la Pikes Peak

Multiplul campion mondial din WRC, francezul Sebastien Loeb, a reușit să îmbunătățească radical, cu 1 minut și 30 secunde, recordul urcării de la Pikes Peak. Loeb a oprit cronometrele la 8:13.8.
Joi, 27 Iunie 2013 | Motorsport

Loeb şi-a spulberat rivalii în calificările de la Pikes Peak

Sebastien Loeb a impresionat în calificările pentru cursa de la Pikes Peak şi va pleca primul pe celebra ascensiune după ce a fost cu 23 de secunde mai rapid decât rivalii săi.
Luni, 17 Iunie 2013 | Motorsport

Loeb: "Sunt pregătit pentru cursa de la Pikes Peak"

Sebastien Loeb a efectuat primul test complet pe traseul de la Pikes Peak şi spune că este pregătit pentru cursa din 30 iunie.
Marti, 11 Iunie 2013 | Motorsport

VIDEO: Loeb se antrenează pentru Pikes Peak

Sebastien Loeb a impresionat în prima sesiune de teste desfăşurată pe Pikes Peak după ce a stabilit cel mai bun timp în pregătirea evenimentului din 30 iunie.
Luni, 10 Iunie 2013 | Motorsport

Loeb, cel mai rapid în primele teste de la Pikes Peak

Sebastien Loeb a fost cel mai rapid în prima sesiune de teste de la Pikes Peak cu Peugeot 208 T16, în avanpremieră cursei din 30 iunie.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru