Pikes Peak

Joi, 28 Iunie 2012 | General

Pikes Peak: Ediţia 2012 a fost anulată din cauza incendiilor din Colorado

Ediţia din acest an a etapei de viteză în coastă de la Pikes Peak a fost anulată, anunţă organizatorii evenimentului. În 2012, Pikes Peak aniversa 90 de ediţii şi asfaltarea integrală a traseului.
Vineri, 08 Iunie 2012 | Motorsport

Toyota EV P002, monopostul electric pentru Pikes Peak al japonezilor

Toyota a prezentat monopostul electric cu care pilotul Fumio Nutahara va alerga la cursa de la Pikes Peak. Acesta dezvoltă 470 CP şi 900 Nm, fiind capabilă să atingă 240 km/h.
Miercuri, 28 Martie 2012 | General

Walter Rohrl se întoarce la Pikes Peak cu Audi Sport Quattro S1

Legendarul Walter Rohrl se întoarce la traseul de la Pikes Peak la 25 de ani de la celebrul său record, tot cu un Audi Sport Quattro S1. De data aceasta, "Cursa Norilor" se desfăşoară doar pe asfalt, iar Rohrl va face o tură demonstrativă.
Luni, 05 Martie 2012 | Motorsport

Mitsubishi va participa la Pikes Peak cu un prototip bazat pe modelul i-MiEV

Mitsubishi va participa la celebra cursă pe traseu montan de la Pikes Peak cu un prototip bazat pe modelului electric de serie i-MiEV.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | General

REPORTAJ: Copilot de ocazie într-un Duster de 850 de cai putere

Dacia ne-a invitat la o plimbare în dreapta lui Jean Philippe Dayraut la bordul lui Dacia Duster No Limit, "versiunea" de motorsport de 850 de cai a modelului românesc. Ostilităţile s-au desfăşurat pe pista de încercări de la Titu.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Dacia a adus Dusterul de 800 de cai de la Pikes Peak

Dacia a decis să se prezinte la Salonul Auto de la Frankfurt cu un Duster pregătit pentru intervenţiile pompierilor germani, dar şi cu Dusterul Pikes Peak.
Marti, 28 Iunie 2011 | Motorsport

Nissan Leaf a scos 14:33 pe urcarea de la Pikes Peak

Nissan leaf a câştigat categoria "Modele electrice de producţie" de la Pikes Peak în primul an de existenţă a acesteia. Leaf a concurat însă de unul singur.
Luni, 27 Iunie 2011 | Motorsport

Dacia Duster No Limit, locul al treilea la Pikes Peak

Dacia Duster a obţinut locul trei pe podium la Pikes Peak. Concurent la cea mai puternică clasă, Duster a reuşit un timp de 10 minute şi 17 secunde.
Joi, 02 Iunie 2011 | Motorsport

Electrica Nissan Leaf va urca pe Pikes Peak

Nissan a anunţat că primul său model electric, Nissan Leaf, va ataca cursa de viteză în coastă de pe Pikes Peak. Leaf se va bate la categoria Maşini de Serie.
Joi, 26 Mai 2011 | Motorsport

OFICIAL: Dacia a prezentat Duster No Limit, modelul cu care va urca la Pikes Peak

Dacia a prezentat versiunea "No Limit" a lui Duster, cu care va alerga pilotul Jean-Philippe Dayraut la Pikes Peak pe 26 iunie.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Motorsport

Un Duster de 850 CP pe Pikes Peak?

Prin paddock-ul Trofeului Andros circă informaţia conform căreia Renault ar avea o comandă pentru un Duster de 850 de cai cu care Jean-Philippe Dayraut vrea să atace Pikes Peak în 2011.
Miercuri, 11 August 2010 | Video

VIDEO: Asalt pe Pikes Peak cu un Suzuki SX4 de 910 CP

Nobuhiro Tajima s-a întors la Pikes Peak în încercarea de a-şi depăşi recordul de 10 minute 1 secundă şi 41 de sutimi. Pilotul japonez a câştigat de cinci ori consecutiv cursa de la Pikes Peak.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 21 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Nasterea lui Audi TTS Autonomous

Grupul Volkswagen impreuna cu Universitatea din Standford au lucrat la realizarea lui Audi TTS Autonomous. Acest model poate fi condus cu ajutorul unei telecomenzi care controleaza directia, acceleratia, frana si transmisia masinii.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Tehnologie

Studentii de la Stanford vor trimite un Audi TT-S fara sofer la Pikes Peak

Cercetatorii de la Standford vor incerca sa imite performantele realizate de un pilot de raliu cu ajutorul calculatorului. Acestia vor trimite un Audi TT-S fara sofer sa urce pe dealul de la Pikes Peak in viteza si in siguranta.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Cum sa faci o urcare-record la Pikes Peak cu Hyundai Genesis Coupe

Pilotul Rhys Millen a reusit sa urce pe Pikes Peak cu un Hyundai Genesis Coupe in doar 12 minute 9 secunde si 397 sutimi. Iata cursa cu care americanul a stabilit recordul la clasa sa.
Joi, 23 Iulie 2009 | Video

VIDEO DE COLECTIE: Marcus Gronholm si Fiesta de 800 CP la Pike's Peak

Lectie de pilotaj cu fostul pilot de raliuri Marcus Gronholm pe urcarea de la Pike's Peak. Finlandezul a pilotat un Fiesta Rallycross de 800 CP.
Miercuri, 22 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Accident cu Ford Fiesta de 800 CP pe Pike's Peak

Andreas Ericsson a "reusit" sa se rastoarne cu cea mai puternica versiune Fiesta, Rallycross, pe urcarea de pe varful american Pike's Peak.
Duminica, 19 Iulie 2009 | General

VIDEO: Ford Fiesta de 800 CP, pregatit pentru Pikes Peak

Marcus Grönholm si Andreas Eriksson vor fi prezenti anul acesta la Pikes Peak concurand pentru Ford Racing. Cei doi au la dispozitie un model Ford Fiesta modificat, ce dezvolta 800 CP.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Hyundai, Genesis, Pikes Peak, raliu, Genesis Coupe, Rhys Millen, TT-S, Audi TT-S
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru