Loeb, cel mai rapid în primele teste de la Pikes Peak

de Daniel Popescu
Luni, 10.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Loeb a fost cel mai rapid în prima sesiune de teste de la Pikes Peak cu Peugeot 208 T16, în avanpremieră cursei din 30 iunie.

Esential 1.8 secunde este timpul de care are nevoie Peugeot 208 T16 Pikes Peak pentru a ajunge la 100 km/h
875 de cai putere dezvolta motorul V6 de 3.2 litri al lui Peugeot 208 T16 Pikes Peak
Sebastien Loeb a participat la sfârşitul săptămânii trecute la prima sesiune de teste de la Pikes Peak şi, în ciuda lipsei de experienţă la volanul lui Peugeot 208 T16, a reuşit să stabilească cel mai bun timp.

Sesiunea de teste a fost împărţită în două zile: sâmbătă, francezul a fost cel mai rapid pe prima jumătate a traseului, iar duminică a realizat o performanţă similară pe a doua jumătate. În plus, Loeb susţine că se simte foarte confortabil la volanul maşinii cu care va încerca să câştige una dintre cele mai spectaculoase curse din Statele Unite.

"M-am simţit foarte încrezător în maşină. Este un start asigurator, fie numai şi prin prisma vitezelor la care ajungem acolo.

Deja suntem aproape de limită în multe locuri. Tot ce trebuie să facem acum este să facem unele schimbări de detaliu şi vom fi gata pentru ziua cea mare", a declarat el.

Ziua cea mare a cursei este 30 iunie, însă până atunci Loeb va participa la încă trei zile de teste, în care va parcurge tot traseul pe urcarea de 4301 metri.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Norbert
    Bravo! Succes maxim!
    7 0
  • Acum mai multi ani un alt T16 facea istorie la Pikes Peak, un 405! La volan se afla o alta legenda: Ari Vatanen! Tot o legenda se afla si la conducerea de atunci a echipei Peugeot: Jean Todt !
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru