Mercedes-Benz va lansa 10 modele plug-in hybrid până în 2017

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 23.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes îşi va extinde gama modelelor plug-in hybrid cu încă 10 modele până în anul 2017. De asemenea, variantele hibrid ce pot fi încărcate şi la priză vor purta litera e lângă denumirea modelului.

Mercedes-Benz îşi va extinde puternic gama modelelor plug-in hybrid în următorii ani. Conform oficialilor mărcii, nu mai puţin de 10 modele plug-un hybrid se vor alătura gamei actuale de modele până în anul 2017. De asemenea, Mercedes va renunţa la denumirea oficială Plug-In Hybrid în favoarea literei e alăturată denumirii modelului. Astfel, actualul Mercedes-Benz C350 Plug-In Hybrid va purta denumirea C350e. Acest model va debuta în luna martie a acestui an şi este echipat cu un motor pe benzină de 279 CP plus un motor electric şi un set de acumulatori ce pot fi încărcaţi şi de la o priză clasică. Autonomia în mod electric pentru modelul Mercedes-Benz C350e este de 31 kilometri. Modelul C350e va fi disponibil atât în variantă sedan cât şi break.

Al doilea model plug-in hybrid din gama Mercedes va fi noul SUV GLE, dar această versiune nu are încă o dată oficială de lansare. Apoi, este posibil să vedem o versiune plug-in hybrid pentru modelul V-Klasse în vitorul apropiat, acest model fiind anunţat de către conceptul V-ision

Urmareste Automarket
Mercedes-Benz mai are în gamă şi modelul S500 Plug-In Hybrid disponibil pentru anumite pieţe, însă restul de modele cu tehnologie hibridă şi încărcare la priză sunt încă secrete. 

Via autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru