BYD

Vineri, 05 Aprilie | Modele noi

Primele imagini cu un pick-up electric BYD, rival al lui Toyota Hilux

BYD a publicat primele imagini oficiale cu primul său pick-up electrificat, ascuns sub camuflaj. Noul model promite să fie un rival pentru modele ca Toyota Hilux, Volkswagen Amarok și Ford Ranger.
Marti, 02 Aprilie | Masini electrice si hibride

Geely și BYD vor să lanseze un plug-in hybrid cu autonomie totală de 2.000 de kilometri

Producătorii chinezi de automobile Geely și BYD au început cursa pentru lansarea unui model plug-in hybrid cu autonomie totală de 2.000 de kilometri.
Sambata, 30 Martie | Industrie

20% din mașinile electrice vândute în Europa sunt fabricate în China

În urma unui studiu realizat de un ONG, a ieșit faptul că una din cinci mașini electrice vândute în Europa este fabricată în China. Acest număr este preconizat să crească în acest an.
Joi, 28 Martie | Economic

Chinezii de la BYD se așteaptă la vânzări mai mari cu 20% până la finalul anului

Compania chineză BYD dorește ca vânzările de mașini să atingă borna de 3.6 milioane de unități vândute până la finalul lui 2024. Asta ar însemna o creștere de 20% față de nivelul din 2023.
Miercuri, 27 Martie | Industrie

Chinezii de la BYD, un nou record: primii din lume care asamblează 7 milioane de mașini electrice și PHEV

Producătorul chinez de automobile anunță că tocmai a atins borna de 7 milioane de mașini electrice și plug-in hybrid. Astfel, devine primul constructor din lume care reușește atingerea acestui obiectiv în sectorul New Energy Vehicle (NEV).
Joi, 15 Februarie | Masini electrice si hibride

Chinezii continuă expansiunea: BYD vrea să construiască o fabrică de mașini electrice în Mexic

Compania chineză BYD și-a exprimat intenția de a construi o nouă fabrică de mașini electrice. Aceasta va fi construită în Mexic, lucru care ar duce la expansiunea mărcii pe piața nord-americană.
Joi, 25 Ianuarie | Industrie

Elon Musk, îngrijorat de performanțele companiilor chinezești de mașini electrice

Elon Musk a declarat că industria de mașini electrice din China va „distruge” companiile auto din America și Europa. BYD a depășit Tesla ca lider mondial de vehicule electrice.
Marti, 23 Ianuarie | Industrie

BYD ar putea lansa în Europa un rival pentru Defender și G-Class

BYD ia în considerare exportul a două modele care vor concura cu nume consacrate în lumea SUV-urilor. Acest anunț vine după ce oficialii de la BYD au anunțat că Denza, marcă deținută de BYD, își va face intrarea la sfârșit de 2024.
Joi, 18 Ianuarie | Industrie

Producătorul chinez BYD va investi 14 miliarde de dolari pentru dezvoltarea dotărilor inteligente

BYD, cel mai mare producător mondial de vehicule electrice, va investi 14 miliarde de dolari pentru dezvoltarea de caracteristici auto inteligente, a declarat Wang Chuanfu, fondatorul companiei.
Joi, 11 Ianuarie | Modele noi

Chinezii lansează un rival pentru Tesla Model S Plaid: preț de 127.600 de euro

Compania chineză YangWang, noua divizie de mașini de lux a celor de la BYD, a lansat o nouă berlină electrică de performanță. Noul model promite să fie un rival pentru Tesla Model S Plaid, iar propulsorul său electric dezvoltă 1020 de cai putere.
Miercuri, 03 Ianuarie | Economic

Chinezii de la BYD, cu ochii pe Tesla: peste 3 milioane de mașini electrificate vândute în 2023

Potrivit celor mai recente informații, chinezii de la BYD au comercializat peste 3 milioane de mașini electrificate în 2023. Mai mult, în al patrulea trimestru al anului, BYD a vândut mai multe mașini cu zero emisii decât Tesla.
Vineri, 22 Decembrie 2023 | Industrie

Chinezii de la BYD vor construi o uzină de mașini electrice în Ungaria

Constructorul chinez de automobile BYD va construi o fabrică de mașini electrice în Ungaria, mai exact în orașul Szeged. Vorbim despre o investiție de câteva miliarde de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la BYD, primii din lume care asamblează 6 milioane de mașini electrice și PHEV

Chinezii de la BYD tocmai au asamblat 6 milioane de mașini electrice și Plug-in Hybrid. Este primul constructor din lume care reușește atingerea acestui obiectiv în sectorul New Energy Vehicle (NEV).
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Industrie

Ungaria, un adevărat El Dorado pentru producătorii auto: chinezii de la BYD pregătesc o fabrică

Potrivit celor mai recente informații, chinezii de la BYD ar urma să deschidă o uzină în Ungaria. Anunțul oficial ar urma să vină până la finalul acestui an.
Luni, 30 Octombrie 2023 | Economic

Tesla, la un pas să fie depășită de chinezii de la BYD în al treilea trimestru

Chinezii de la BYD au fost cât pe ce să depășească Tesla pentru cele mai multe mașini electrice vândute în al treilea trimestru din 2023. Diferența dintre cele două mărci este de puțin sub 3500 de vehicule.
Joi, 31 August 2023 | Modele noi

Chinezii prezintă un nou sedan electric pentru Europa, cu autonomie de 570 de kilometri

Compania chineză BYD a prezentat noul sedan electric Seal pentru piața din Europa. Noul model asiatic este disponibil în două versiuni, dintre care una oferă o autonomie de 570 de kilometri.
Joi, 22 Iunie 2023 | Modele noi

Încă o electrică din China debarcă în Europa: până la 425 km autonomie

Chinezii de la BYD anunță că modelul Dolphin va fi disponibil în Europa. Clienții de aici vor avea la dispoziție 3 versiuni și o autonomie maximă de până la 425 de kilometri.
Duminica, 28 Mai 2023 | Industrie

Peste 50% din mașinile electrice vândute în 2022 au fost chinezești

Piața auto chineză, cea mai mare la nivel mondial, are și cel mai mare apetit pentru mașini electrice. Datele financiare ale anului 2022 arată că peste jumătate din toate mașinile electrice vândute global au fost comercializate de companii din China.
Duminica, 23 Aprilie 2023 | Industrie

Cât de tineri sunt producătorii auto chinezi: majoritatea au sub 10 ani vechime

Avantajul competitiv pe care îl aveau companiile din industria auto până nu de mult, dispare pe zi ce trece. Migrarea către soluții complet electrice nivelează terenul de joc iar companiile chineze par să avanseze tot mai rapid în ultimii ani. Două treimi dintre acestea au sub 10 ani vechime pe piață.
Marti, 14 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii pregătesc un SUV nou, cu până la 670 CP

Chinezii de la BYD lucrează la un nou SUV, pe care urmează să îl lanseze prin intermediul unui sub-brand. Acesta va fi oferit atât în versiune electrică, dar și într-una PHEV cu până la 670 de cai putere.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, McLaren, Toyota, Porsche, Honda, VW, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru