BYD

Duminica, 23 Aprilie 2023 | Industrie

Cât de tineri sunt producătorii auto chinezi: majoritatea au sub 10 ani vechime

Avantajul competitiv pe care îl aveau companiile din industria auto până nu de mult, dispare pe zi ce trece. Migrarea către soluții complet electrice nivelează terenul de joc iar companiile chineze par să avanseze tot mai rapid în ultimii ani. Două treimi dintre acestea au sub 10 ani vechime pe piață.
Marti, 14 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

Chinezii pregătesc un SUV nou, cu până la 670 CP

Chinezii de la BYD lucrează la un nou SUV, pe care urmează să îl lanseze prin intermediul unui sub-brand. Acesta va fi oferit atât în versiune electrică, dar și într-una PHEV cu până la 670 de cai putere.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Industrie

Chinezii de la BYD vor să construiască o fabrică de mașini electrice în Europa

Compania chineză BYD, unul dintre cei mai mari constructori de automobile din țara asiatică, dorește să se extindă în Europa și să deschidă o fabrică nouă pe Bătrânul Continent. Anterior, constructorul chinez era în cărți pentru posibila preluare a unei uzine Ford din Germania.
Luni, 29 August 2022 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la BYD vor lansa 3 modele cu zero emisii în Europa

Producătorul chinez de automobile electrice BYD, sau Build Your Dreams, pregătește 3 modele cu zero emisii pentru Europa. Asiaticii țintesc spre rivali ca Volkswagen și Hyundai/Kia.
Joi, 25 August 2022 | Industrie

BYD ar putea construi mașini electrice în Europa

Chinezii de la BYD iau în calcul să înființeze mai multe fabrici în Europa, pentru a vinde mai multe modele electrice pe Bătrânul Continent. Constructorul chinez va lansa trei modele noi în Europa până în 2023.
Marti, 04 Ianuarie 2022 | Modele noi

Chinezii lansează un „distrugător” Plug-in Hybrid: BYD Destroyer 05. Interior futurist, autonomie electrică de 120 km

Constructorul chinez de automobile a publicat imagini noi cu interiorul noului BYD Destroyer 05. Mașina a fost dezvăluită în noiembrie 2021, în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou și este disponibilă numai pe piața din China.
Luni, 16 August 2021 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la BYD au livrat primele SUV-uri electrice în Europa

Constructorul chinez BYD a anunțat livrarea primelor mașini electrice pe pământ european. SUV-ul Tang a ajuns în posesia unor clienți din Norvegia.
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Chinezii de la BYD continuă ofensiva în Europa: sedanul electric Han EV cu autonomie de 600 de kilometri va costa până la 55.000 de euro

Constructorul chinez BYD a anunțat că va comercializa și în Europa sedanul electric Han EV cu autonomie de 600 de kilometri, la scurt timp după ce anunțase lansarea SUV-ului electric Tang EV600.
Marti, 05 Mai 2020 | Modele noi

Constructorul chinez BYD intră pe segmentul mașinilor de pasageri din Europa: SUV-ul electric Tang EV600 va fi disponibil în Norvegia

Producătorul chinez BYD a anunțat că va debuta pe segmentul mașinilor de pasageri din Europa prin intermediul SUV-ului electric Tang EV600 cu autonomie de 520 de kilometri, care va fi comercializat în Norvegia.
Marti, 10 Decembrie 2019 | Industrie

Tesla a devenit cel mai mare producător de mașini electrice din lume: americanii i-au depășit pe chinezii de la BYD

Tesla a livrat aproape 808.000 de mașini electrice până în septembrie 2019 și a devenit astfel cel mai mare producător de mașini electrice din lume, după ce i-a surclasat pe chinezii de la BYD cu circa 20.000 de unități.
Vineri, 30 August 2019 | Industrie

Audi caută furnizori de baterii pentru mașinile sale electrice: negocieri avansate cu chinezii de la BYD

Audi se află în căutarea de furnizori de baterii pentru mașinile sale electrice. Surse apropiate de companie susțin că există negocieri avansate în acest sens cu chinezii de la BYD, unul dintre cei mari furnizori din domeniu.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Toyota va colabora cu BYD pentru a produce SUV-uri și sedanuri electrice: primele modele vor fi lansate anul viitor în China

Toyota și chinezii de la BYD au semnat un parteneriat pentru dezvoltarea și producerea de mașini electrice pe cea mai mare piață auto din lume. Primele SUV-uri și sedanuri electrice sub brandul Toyota vor fi lansate în prima parte a anului 2020.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Februarie 2017 | Masini electrice si hibride

Asasinii din umbră: chinezii de la BYD au vândut cele mai multe mașini alimentate la priză în 2016

Chiar dacă au priviți ca plagiatori în multe situații, chinezii au reușit să devină în scurt timp o adevărată forță în segmentul vehiculelor electrice și hibride. În 2016, BYD a vândut cele mai multe mașini alimentate la priză.
Marti, 20 Decembrie 2016 | General

Leonardo di Caprio, fanul maşinilor electrice: actorul american a devenit ambasadorul constructorului chinez de electrice Byd

Celebrul actor Leonardo di Caprio a devenit ambasador al constructorului chinez de maşini electrice Byd, ca parte a eforturilor sale de a lupta în favoarea tehnologiilor ecologice.
Joi, 22 Ianuarie 2015 | Modele noi

BYD Tang este cel mai puternic SUV hibrid al momentului: 505 CP

Chinezii de la BYD au prezentat versiunea de top a SUV-ului Tang, numită Ultimate Edition, care promite să fie cel mai puternic model hibrid al acestei clase din întreaga lume, cu 505 CP în total şi un timp 0-100 km/h de 4.4 secunde.
Vineri, 11 Martie 2011 | Industrie

WikiLeaks face dezvăluiri despre tehnologiile şi vânzările BYD Auto

Chinezii au făcut-o din nou - BYD Auto este acuzat de copierea unor componente de la constructori reputabili pentru modelele proprii într-un raport publicat de WikiLeaks.
Duminica, 20 Februarie 2011 | GENEVA 2011

BYD vine la Geneva cu două modele electrice

Constructorul asiatic BYD va prezenta la Salonul Auto de la Geneva modelele electrice e6-ECO şi S6DM. Primul dintre acestea are o autonimie de 300 de kilometri, iar cel de-al doilea poate parcurge 496 de kilometri cu un singur "plin".
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Modele noi

Chinezii au adus la Detroit o copie hibridă a lui Lexus RX

Constructorul BYD, singurul reprezentant al Chinei la Detroit, a lansat în cadrul salonului american modelul S6 DM, o copie după Lexus RX, pusă în mişcare de un ansamblu hibrid.
Marti, 17 August 2010 | Industrie

Mercedes şi BYD au primit o comandă pentru 100.000 de vehicule electrice

Mercedes şi BYD lucrează împreună la un automobil electric, bazat pe B-Klasse. Guvernul chinez a comandat deja 100.000 de automobile, ce vor fi livrate până în 2012.
Sambata, 05 Iunie 2010 | General

Cartierul general BYD Europa va fi construit în Germania

BYD îşi va stabili sediul european în Germania. Locul ales de oficialii companiei va fi anunţat în decursul acestui an.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, McLaren, Toyota, Porsche, Honda, VW, GM, vanzari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru