Infiniti QX Inspiration: conceptul unui crossover electric va fi prezentat pe 14 ianuarie, la Detroit

de Paul Cosma
Sambata, 05.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Infiniti va prezenta conceptul QX Inspiration la Salonul Auto de la Detroit, pe data de 14 ianuarie. Prototipul unui crossover electric reprezintă punctul de pornire în “viitorul electrificat al brandului”.

Anul trecut, Infiniti a prezentat un exercițiu de design sub forma conceptului Q Inspiration, prototip desenat de Karim Habib, fostul designer-sef al celor de la BMW.

Ideea japonezilor a fost ca Infiniti Q Inspiration să constituie un punct de plecare într-un proiect major, acela de a dezvolta o platformă nouă pentru viitoarele modele electrice ale companiei.

După ce au publicat o imagine teaser ce înfățișa conceptul unui viitor crossover electric, japonezii au publicat acum și prima imagine oficială cu Infiniti QX Inspiration. Până la prezentarea versiunii de serie, japonezii vor dezvălui, mai întâi, prototipul electric la Detroit, pe 14 ianuarie 2019.

Până în 2025, Infiniti vrea ca 50% din vânzările sale să fie asigurate de mașini electrice sau hibride. Primul model Infiniti de pe viitoarea platformă ar urma să fie construit în China și lansat în anul 2021.

Via Infiniti

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru