După 3 ani de absență, Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Va avea loc în septembrie

de Alexandru Monenciu, Foto: Depositphotos.com
Joi, 13.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Salonul Auto de la Detroit revine în 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 14 - 25 septembrie. O lună mai târziu, de această dată în Europa, se va desfășura Salonul Auto de la Paris.

În 2020 și 2021, Salonul Auto de la Detroit a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Asta înseamnă că ultima ediție a avut loc în ianuarie 2019, cu trei ani în urmă.

Unul dintre cele mai importante evenimente auto de peste an revine, însă, în 2022. Evenimentul va avea loc în perioada 14 - 25 septembrie, primele două zile fiind dedicate presei. Pentru public, Salonul Auto de la Detroit își va deschide porțile în intervalul 17 - 25 septembrie.

În urmă cu o lună, organizatorii Salonului au primit o "donație" de 9 milioane de dolari din partea Guvernului american pentru a-i ajuta să repună pe picioare celebrul eveniment.

Și Salonul Auto de la Paris revine în 2022, după o absență de patru ani. Acesta va fi organizat în perioada 17 - 23 octombrie.

via Motor1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru