OFICIAL: Prima imagine a interiorului lui Chevrolet Malibu

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 08.04.2011
Chevrolet a prezentat prima imagine teaser a noului Malibu. Modelul înfăţişat este în nivelul de echipare LTZ (vârful gamei) şi prezintă un afişaj LCD de dimensiuni mari.

Chevrolet a prezentat un teaser al interiorului lui Malibu.Noul sedan de clasă medie al celor de la Chevrolet va debuta pe 19 aprilie şi va fi prezentat concomitent pe pagina de facebook a mărcii Chevrolet şi la Salonul Auto de la Shanghai. GM invită consumatorii să pună întrebări în direct fie pe pagina de Facebook a Chevrolet în secţiunea Malibu, fie pe Twitter folosind hashtag-ul #MalibuReveal.

Din ce putem observa, modelul are un afişaj LCD pe consola centrală, care pare să controleze toate funcţiile de infotainment ale modelului. Afişajul este încadrat de două butoate de comandă de dimensiuni mari şi de mai multe butoane mai mici pentru diferite funcţii. Ceva mai jos găsimt alte butoane de comandă, acelea fiind utilizate pentru sistemul de climatizare. Bordul are un profil inspirat din cel al lui Cruze, iar ceasurile de bord sunt inspirate din cele prezente pe Camaro.

"Noul Malibu va duce numele respectat și premiat al mărcii Chevrolet în noi locuri și îl va prezenta în fața unui public nou din întreaga lume.

Indiferent de locul în care va fi vândut – America de Nord, America de Sud, Europa, Asia, Africa sau Australia – Malibu a fost conceput în întregime pentru a răspunde nevoilor clienților din întreaga lume.", a declarat Susan Docherty, Vicepreședinte de Vânzări, Marketing și Servicii Post-vânzare la GMIO.

În 2010, Malibu a fost cel mai bine vândut model al Chevrolet şi al GM, cu aproape 200.000 de unităţi vândute. În Statele Unite ale Americii, modelul este unul dintre cele mai titrate vehicule de pe piaţă, obţinând peste 40 de premii din domeniu începând cu anul 2008. Chevrolet Malibu a fost singurul automobil de clasă medie din industria auto care a câştigat premiul "Cea mai bună achiziţie" al Consumers Digest Automotive în ultimii trei ani – 2011, 2010 şi 2009. În plus, cei de la IIHS (Insitutul de Asigurări pentru Siguranţa Rutieră) l-a inclus pe Malibu pe lista ”Cea mai bună alegere pentru siguranţă” în ultimii doi ani.

Via | Chevrolet

Comentarii (2)

  • malibu
    Sunt sigur ca noul Malibu va uimii multa lume. Nu o sa mai cumpere nimeni passat cand o sa apara masina asta.
    9 2
  • you_hoooo
    cam greu
    Passat este o masina cu nume si renume... e cam greu de invins. Totusi, sanse sunt pentru toata lumea. Nimic pe lumea asta nu e etern...
    Oricum noul Malibu este o masina mult mai interesanta decat Chevrolet Epica, modelul pe care il inlocuieste. Avantaj platforma comuna cu Opel Insignia.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru