O nouă imagine teaser cu Opel Mokka: nemții pun accent pe zona frontală a viitorului SUV

de Cornel Șocariciu
Marti, 09.06.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Mokka. De această dată, fotografia scoate în evidență partea frontală a viitorului SUV. Noua generație Mokka va fi prezentată în cursul acestui an și va avea și o versiune electrică.

Opel continuă campania de teasere care anticipează lansarea noii generații Mokka. SUV-ul producătorului german va fi primul model al companiei care va integra noua zonă frontală denumită Vizor.

Noul element Vizor a fost introdus în premieră în 2018 pe conceptul GT X Experimental, un prototip care anticipa viitoarea direcție de design a mărcii din Russelsheim. Farurile, luminile de zi, grila frontală, camerele video și senzorii sistemelor de siguranță fac parte din segmentul de design numit Vizor. În centrul acestuia se află logo-ul Opel.

"A fost un lucru important pentru noi să dăm naștere unei noi zone frontale care să reprezinte în totalitate filozofia companiei și, totodată, să aibă un caracter îndrăzneț și pur", a declarat Mark Adams, vicepreședintele departamentului de design.

Conform celor mai recente informații, noua generație Mokka va fi disponibilă atât cu motoare cu ardere internă (diesel și benzină), cât și într-o versiune electrică.

Noul Mokka va avea la bază platforma actualului Peugeot 2008, iar gama de motorizări va fi preluată de pe SUV-ul francezilor.

Astfel, Opel Mokka va fi disponibil cu motoare pe benzină de 1.2 litri și cu propulsoare diesel de 1.5 litri. Versiunea electrică ar urma să fie echipată cu un motor de 136 CP și cu o baterie de 50 kWh. În cazul lui Peugeot e-2008, acumulatorul oferă suficientă energie pentru o autonomie electrică de până la 310 kilometri.

Conform oficialilor Opel, noua generație Mokka va fi prezentată în cursul anului, în timp ce debutul comercial este programat pentru 2021.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru