Mokka

Miercuri, 14 Decembrie 2022 | Modele noi

Actualizări pentru Opel Mokka Electric: mai multă putere și autonomie mai mare cu 20%

Opel a introdus o actualizare importantă pentru versiunea electrică a SUV-ului Mokka. Modelul cu zero emisii primește un nume nou, Mokka Electric, alături de un propulsor mai puternic, de 156 de cai putere și autonomie mărită cu 20%.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

Fiat pregătește un crossover bazat pe Opel Mokka. Modelul ar putea fi numit Uno

Constructorul italian se pregătește să lanseze un crossover subcompact care se bazează pe Opel Mokka. Grupul Stellantis, din care fac parte Fiat și Opel, a anunțat că marca italiană va reveni în acest segment după ce vechiul Punto a fost scos din fabricație în 2018. Noul model ar putea primi numele de Uno.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Opel Mokka: primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare convenționale

Versiunea electrică a noii generații Opel Mokka a fost prezentată la finalul lunii iunie, însă acum, reprezentanții companiei oferă primele imagini și informații referitoare la variantele echipate cu motoare cu ardere internă. Nemții au pregătit două propulsoare pe benzină și un motor diesel.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel prezintă noul Mokka-e: versiunea electrică a SUV-ului german are 136 CP și autonomie de până la 322 de kilometri

Opel a prezentat noua generație Mokka. Pentru moment, oficialii constructorului german au oferit imagini și informații referitoare la versiunea electrică Mokka-e. SUV-ul va fi echipat cu un motor de 136 CP și cu o baterie de 50 kWh.
Marti, 09 Iunie 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu Opel Mokka: nemții pun accent pe zona frontală a viitorului SUV

Opel a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Mokka. De această dată, fotografia scoate în evidență partea frontală a viitorului SUV. Noua generație Mokka va fi prezentată în cursul acestui an și va avea și o versiune electrică.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Opel Mokka: SUV-ul va avea cockpit digital Pure Panel cu ecrane touch de mari dimensiuni

Opel a publicat un teaser cu interiorul noii generații Mokka. SUV-ul va deveni primul model Opel care integrează noul cockpit Pure Panel cu ecrane touch de mari dimensiuni.
Joi, 14 Mai 2020 | Modele noi

Imagini noi sub camuflaj cu viitorul Opel Mokka: SUV-ul producătorului german va avea versiune electrică și va fi lansat pe piață în 2021

Opel a publicat o serie de imagini noi sub camuflaj cu viitorul Mokka X. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Suedia și în cadrul sesiunilor din centrul din Rodgau-Dudenhofen. Lansarea pe piață a noului Opel Mokka va avea loc la începutul anului viitor.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Opel Mokka X: SUV-ul va prelua platforma lui Peugeot 2008 și va avea un design inspirat de conceptul GT X Experimental

Viitoarea generație Opel Mokka X ar urma să fie prezentată în prima jumătate a anului curent. SUV-ul va fi dezvoltat pe platforma actualei generații Peugeot 2008 și va fi disponibil și într-o versiune electrică.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Modele noi

Opel pregătește lansarea a trei SUV-uri noi în următorii patru ani

Gama de SUV-uri de la Opel va primi trei membri în următorii patru ani. Acestea vor completa gama de SUV-uri și crossovere a producătorului german împreună cu Mokka.
Joi, 08 Ianuarie 2015 | Industrie

Vânzările Opel în Europa au crescut cu 3% în 2014

Opel a vândut aproape 1.1 milioane de unităţi în Europa în decursul anului care s-a încheiat săptămâna trecută. Marca germană a înregistrat creşteri pe mai mult de 15 pieţe ale Bătrânului Continent.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Modele noi

Opel se aşteaptă ca Mokka să devină liderul de vânzări al segmentului

În primele 12 luni de comercializare a lui Mokka, modelul german a fost vândut în peste 110.000 unităţi.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Industrie

Opel Mokka va fi produs şi în Spania începând cu jumătatea lui 2014

Opel a anunţat că va produce modelul Mokka şi la fabrica sa din Zaragoza, Spania, începând cu jumătatea anului viitor. Decizia protejează 5.800 de locuri de muncă şi aduce o investiţie de 80 de milioane de dolari.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Iunie 2013 | Industrie

Opel ar putea muta producţia lui Mokka în Spania

General Motors ar putea să mute o parte din producţia lui Opel Mokka la fabrica din Zaragoza, Spania, pentru a rezolva problemele de capacitate neocupată la respectiva uzină.
Marti, 21 Mai 2013 | Intern

Preţuri Renault Captur în România: de la 12.600 euro

Renault Captur, cel mai mic SUV din gama Renault a sosit oficial în România. Preţurile pornesc de la 12.600 euro, iar începând cu 23 mai noul model este prezent în toate showroom-urile Renault.
Miercuri, 28 Noiembrie 2012 | Siguranta

EuroNCAP: 14 modele au obţinut 5 stele de siguranţă, Lodgy a obţinut 3 stele

Belgienii de la EuroNCAP au publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste. Aceasta a vizat 15 modele, dintre care 14 au obţinut cinci stele de siguranţă.
Miercuri, 29 August 2012 | Modele noi

Opel Mokka a înregistrat peste 25.000 de comenzi

Opel a anunţat că modelul Mokka a primit peste 25.000 de comenzi până în prezent. Crossoverul mic al nemţilor a debutat la Geneva, dar nu a ajuns încă în showroom-uri.
Marti, 10 Ianuarie 2012 | GENEVA 2012

Opel Mokka va fi primul SUV mic al nemţilor

Opel a anunţat denumirea noului său SUV mic. Acesta se va numi Mokka şi debutează la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru