GM Europe

Miercuri, 31 Decembrie 2014 | Modele noi

Șeful Opel: "Viitoarea noastră navă amiral nu va fi o berlină"

Karl-Thomas Neumann, șeful GM Europe și al mărcii Opel, a declarat că Insignia va fi cea mai mare berlină a producătorului german, planurile sale pentru viitorul lor vârf de gamă implicând un alt tip de caroserie.
Marti, 22 Iulie 2014 | Industrie

GM Europe se transformă în Opel Group

General Motors îşi regrupează activităţile sale europene sub umbrela unei companii noi: Opel Group. Condusă de oamenii care se află în vârful ierarhiei diviziei germane Opel, noua entitate va organiza activităţile tuturor mărcilor GM prezente în Europa şi Rusia.
Luni, 31 Martie 2014 | Industrie

Dealerii Chevrolet din Franţa au anunţat că vor acţiona GM în instanţă pentru părăsirea pieţei europene

O asociaţie care protejează dealerii şi reparatorii de autovehicule din Franţa a anunţat intenţia de a chema General Motors în instanţă, unde vor cere despăgubiri pentru renunţarea Chevrolet la piaţa europeană.
Vineri, 28 Martie 2014 | Industrie

Opel va construi în Germania şi un model Buick, exclusiv pentru piaţa americană

Fabrica Opel din Ruesselsheim, Germania, va produce două modele noi din 2016. Dintre acestea, unul va purta sigla Buick şi va fi comercializat doar pe piaţa din Statele Unite ale Americii.
Vineri, 28 Februarie 2014 | Autoipoteze

Opel ar putea construi un SUV pe nume Monza în Germania

Opel ar putea lansa un nou SUV, numit Monza, care să fie produs la fabrica sa din Russelsheim, informează cei de la Automotive News citând germanii de la Auto Bild.
Miercuri, 18 Decembrie 2013 | Industrie

Retragerea Chevrolet din Europa va afecta aproximativ 6.000 de angajaţi GM din Coreea de Sud

Retragerea mărcii Chevrolet de pe piaţa din Europa va aduce probleme pentru angajaţii General Motors din Coreea de Sud, locul unde se produc modelele mărcii. Circa 6.000 de angajaţi vor primi un plan de salarii compensatorii, spun cei de la Reuters.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Industrie

Şeful Opel: "Vreau să schimbăm poziţionarea noastră pe piaţă"

Karl-Thomas Neumann, CEO-ul Opel, a anunţat dorinţa sa de a repoziţiona marca Opel pe piaţă în vederea evitării suprapunerii cu fraţii de concern de la Chevrolet.
Miercuri, 16 Ianuarie 2013 | Modele noi

Opel va lansa un motor diesel de 1.6 litri şi 136 CP

Opel Zafira Tourer va fi primul model care va primi o noua motorizare diesel a familiei MDE, o unitate de 1.6 litri şi 136 CP.
Miercuri, 07 Noiembrie 2012 | Industrie

GM va construi a doua generaţie a lui Cruze în Europa

Reprezentanţii General Motors au confirmat faptul că nu vor produce viitoarea generaţie a lui Chevrolet Cruze în Coreea de Sud. Modelul va fi produs şi într-o uzină din Europa, anunţă sindicaliştii GM.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | Industrie

General Motors renunţă la 2.600 de salariaţi din Europa

General Motors a anunţat astăzi ca va renunţa la 2.600 de salariaţi care aparţin diviziei sale din Europa. Decizia va fi îndeplinită până la sfârşitul anului, 2.300 de angajaţi acceptând deja pachetele de disponibilizare.
Vineri, 13 Iulie 2012 | Industrie

Opel şi GM Europe au un nou preşedinte - Steve Girsky

Karl-Friedrich Stracke a renunţat la şefia GM Europe şi a mărcii Opel după şase luni în această funcţie. În locul său a fost numit Steve Girsky, care îl va înlocui până la desemnarea unui alt lider.
Joi, 14 Iunie 2012 | Industrie

General Motors va închide în 2016 uzina Opel din Bochum

General Motors a decis să închidă în 2016 fabrica Opel din Bochum. În prezent, constructorul german produce modelul Zafira Tourer la uzina respectivă, dar va putea opta pentru o soluţie alături de PSA Peugeot-Citroen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 11 Iunie 2012 | Industrie

Fost oficial Opel: "GM este de vină pentru declinul mărcii"

Hans Wilhelm Gaeb, fostul Preşedinte al Consiliului de Administraţie Opel, susţine că General Motors este vinovatul principal pentru declinul mărcii Opel.
Luni, 12 Decembrie 2011 | Industrie

Opel: "Ţintim un profit de un miliard de euro în 2016"

Deşi nu au reuşit să-şi atingă profitul ţintă pentru 2011, cei de la Opel sunt optimişti în privinţa viitorului şi vor să atingă un profit de un miliard de euro în 2016.
Vineri, 25 Noiembrie 2011 | Industrie

Opel are un nou şef: Stephen Girsky

În timp ce Nick Reilly se pregăteşte de pensionare, Adam Opel AG tocmai a primit un nou CEO. Vorbim despre Stephen Girsky, fost vicepreşedinte al General Motors.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Industrie

Şeful GM: Restructurarea Opel trebuie accelerată

Dan Akerson, şeful General Motors, le-a vorbit americanilor despre situaţia diviziei din Europa a companiei din Detroit. Ramura europeană va trece printr-o restructurare pentru a-şi rezolva problemele de profitabilitate.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | Modele noi

Opel: "Vrem un urmaş pentru Manta, proiectat cu tehnologie modernă"

Şeful Opel a declarat recent că vrea să vadă resuscitat vechiul coupe Manta. Mutarea i-ar aduce constructorului german imaginea unui brand emoţional şi ar fideliza clienţii.
Luni, 07 Noiembrie 2011 | Industrie

Schimbare de top la GM Europe: şeful Opel preia compania de la Nick Reilly

Nick Reilly, actualul şef GM Europe, se va retrage la finalul acestui an din poziţia pe care o deţine. În locul său vine preşedintele Opel.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Industrie

Şeful Opel: "Piaţa auto din Europa va suferi o răcire dureroasă"

Karl-Friedrich Stracke, şeful Opel, a declarat că se aşteaptă ca vânzările din Europa să scadă semnificativ din cauza situaţiei financiare internaţionale.
Luni, 31 Octombrie 2011 | Industrie

Şeful sindicaliştilor Opel vrea mai multe maşini construite în Europa

Şeful sindicaliştilor Opel doreşte să mute producţia viitoarelor Antara, Captiva şi Agila la fabricile din Europa în defavoarea uzinelor din Coreea de Sud.

Tag-uri similare

Opel, Fiat, GM, vanzari, Chevrolet, General Motors, Jaguar, Land Rover, Chrysler, Saab
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru